Regels voor schoenen van lakleer

May 4

Regels voor schoenen van lakleer

Schoenen van lakleer worden geïdentificeerd door hun harde spiegel-achtige buitenkant. Zacht leder is aanvaardbaar voor de meeste gelegenheden, maar lakleder bezit een geheel andere set van mode etiquette. Het kan zijn in het oog springende; maar als onjuist wordt gedragen, kan het kijken goedkoop. Weten wanneer te dragen van lakleer en wat stijlen om te kiezen te sierlijk lopen de fijne lijn van passende jurk.

Stijl

Regels voor schoenen van lakleer

Weet schoenen stijlen die passende in lakleder kijken. Voor mannen zijn lakleder schoenen over het algemeen een zwarte of bruine jurk schoen, waardoor het bijna onmogelijk om een fashion faux pas als het gaat om stijl. Vrouwen moeten meer aandacht besteden aan stijlen. Vermijd over-de-knie laarzen of 5-inch stiletto pumps in lakleer, omdat deze een werkende-vrouw vibe kunnen oproepen. In plaats daarvan kies Mary Janes, ballet flats, instappers en enkel laarzen in een passende hak hoogte van 4 inch en onder.

Kleur

Regels voor schoenen van lakleer

Draag kleuren afhankelijk van het seizoen. Naakten, blanken en bleke en gedurfde kleuren werken beter in het voorjaar en de zomer. Hoewel sommige mode-ontwerpers wit kan worden gedragen in de winter beweren zullen, het wordt beschouwd als een faux pas door anderen en met de nodige voorzichtigheid moet worden gedragen. Zwart, bruin, juweel en herfst tinten zien er best wanneer gedragen in de winter. De uitzondering is zwarte kijkt geschikt voor formele of professionele gelegenheden ongeacht het seizoen.

Gelegenheden

Regels voor schoenen van lakleer

Ontcijferen wanneer dat nodig is om te dragen op je schoenen lakleder. Beide geslachten moeten stok met klassieke stijlen bij het dragen van patent leer in het kantoor. Dames, paar een jurk of pak met een eenvoudige pomp of plat in zwart of donkere tinten. Mannen, een goed scheen zwart lakleer schoen is de rigueur voor smoking of jurk past. Echter, deze stijl lijkt ook geschikt zijn als dagelijks kantoorwerk slijtage; Toch lijkt het ook chic als casual kleding is gekoppeld.

Acessories

Dames, accessorize uw schoenen van lakleer met ondoorzichtige kousen in de winter. Gebruik uw glanzende laarzen of pompen toevoegen van dimensie aan een monochromatische outfit. Reliëf leer contrast goed met jurken en rokken in dikkere stoffen--tweeds, nubby wol en zware breit--in de winter. Voor mannen, schoenen van lakleer zijn standaard schoenen voor black-tie evenementen en met een smoking, en zwarte wol of zijden sokken gedragen worden.


gerelateerde artikelen