Dieet om te voorkomen dat de ontsteking

September 22

Dieet om te voorkomen dat de ontsteking

Wanneer je gewonde of zieke, kunnen cellen in je lichaam worden beschadigd, waardoor ze vrij van chemicaliën zoals prostaglandines en histamine in je bloedbaan. Deze chemische stoffen veroorzaken uw bloedvaten worden poreuzer, en dientengevolge, vloeistoffen lekken uit uw bloedvaten en in het omringende weefsel, die een ontsteking. Chronische ontsteking is gekoppeld aan de talrijke ziekten, zoals kanker en aderverkalking. Dieetveranderingen kunnen u helpen in uw strijd tegen de ontsteking.

Vet

Je bent waarschijnlijk bekend met enkele van de valkuilen van de stijl van eten beoefend door de meerderheid van de Amerikanen. Dieet aflaat heeft gemaakt een obesitasepidemie die heeft geresulteerd in meer dan een derde van de Amerikanen zich niet alleen overgewicht maar zwaarlijvig, volgens de New York Times. Maar westerse voedingsgewoonten meer dan je vet kunnen doen. Onderzoeker aan de Rockefeller University in New York het hoge vetgehalte van westerse diëten hebt gekoppeld aan een ontstekingsreactie gezien in gevallen van darmkanker en Mayo Clinic waarschuwt dat transvetten, die heersen in verwerkte voedingsmiddelen zoals gebakken goederen en snack foods, ontsteking door het hele lichaam kunnen verhogen. Overwegen om te verminderen uw risico op ontsteking te danken aan dieet invloed, elimineren van schadelijke vetten uit uw dieet en ze te vervangen met hart gezonde enkelvoudig onverzadigde vetten, zoals olijf en canola oliën zijn gevonden.

Suiker

Suiker is een eerste oorzaak van ontsteking. Volgens Fitness magazine geeft suiker u rimpels door triggering ontsteking en versnelling van veroudering. Maar niet alle suikers zijn slecht voor je. Complexe suikers, zoals zijn gevonden in complexe koolhydraten zoals volkoren, lijken te worden gekoppeld aan de lagere tarieven van de dood als gevolg van inflammatoire ziekten, terwijl geraffineerde suikers verhoogde morbiditeit tarieven, volgens een studie uitgevoerd door onderzoekers aan de Universiteit van Sydney en gepubliceerd in het juni 2010 afgifte van "The American Journal of Clinical Nutrition." Door het vervangen van geraffineerde suikers met complexe koolhydraten, kan u uw lichaam de ontsteking niveaus dalen.

Antioxidant dranken

Groene thee is hoog in antioxidanten, en onderzoekers in de medische School van Padova in Italië hebben ontdekt dat groene thee krachtig therapeutisch potentieel als een anti-inflammatoire steun kan hebben. Ze wijt groene thee de anti-inflammatoire effecten aan de aanwezigheid van epigallocatechin-3-gallaat, die remt de activiteit van de witte bloedcellen genaamd neutrofielen die aan de ontstekingsreactie van het lichaam bijdragen.

Eten weg ontsteking

Huidige wijsheid met betrekking tot de beste dieet methoden voor het verminderen van ontstekingen zijn afgestemd op dieet suggesties voor het voorkomen van obesitas, hart-en vaatziekten en andere ziekten. Als u uw dieet met gezonde vetten beperken, verminder je inname van geraffineerde suikers, verhogen van uw inname van volkorengranen en geniet van een paar kopjes groene thee per dag, zult u het maken van een start naar een anti-inflammatoire levensstijl. De Harvard Medical School Family Health Guide stelt ook voor noten en specerijen toe te voegen aan uw dieet te maximaliseren van de anti-inflammatoire effecten, en de beperking van uw alcoholinname tot één drank per dag.


gerelateerde artikelen