Wat Is Lactobacillus Bulgaricus?

April 15

Lactobacillus bulgaricus is een nuttige natuurlijke bacterie, en een lid van de familie microflora, die schadelijke bacteriën die uw spijsvertering binnenvallen kunnen kan vechten. L. bulgaricus is een specifieke soort micro-organisme dat bekend is als een probiotische. Probiotica zijn levende micro-organismen, die talrijke gezondheidsvoordelen, volgens de voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties kan opleveren.

Functie

L. bulgaricus woont in de intestinale mucosa, het slijmvlies die lijnen het maag-darmkanaal. L. bulgaricus is hardy genoeg te kunnen weerstaan van de zure spijsverteringssappen uitgescheiden door de maag. Het organisme groeit wanneer het nodig en wanneer het niet vermindert. L. bulgaricus heet een symbiotische bacterie; het leeft in harmonie met de andere nuttige bacteriën die normaal in uw maag-darmkanaal leven. Hier helpt het micro-organisme toxines te neutraliseren en schadelijke bacteriën te doden door het produceren van haar eigen natuurlijke antibiotica.

Voedsel opties

Probiotica, met inbegrip van L. bulgaricus, zijn te vinden in bepaalde yoghurt, melkproducten, soya als voedsel en dranken en sommige sappen. Probiotica ook van nature voorkomen in bepaalde traditionele Japanse voedingsmiddelen zoals miso, een kruiden voorbereid door het fermenteren rijstwafel, gerst en sojabonen, met zout en een soort paddenstoel, en in de Indonesische schotel tempeh, een gefermenteerde soja. L. bulgaricus en andere probiotica kunnen ook worden gekocht als capsule, tablet of poeder vormt een aanvulling op via een stopcontact van de gezondheid van voedsel.

Behoeften

In de meeste gevallen moet u nooit een probiotische zoals L. bulgaricus omdat de nuttige bacteriën die van nature in uw maag-en darmstelsel, of de darm voorkomen, kundig voor verrichten naar de job die zij zijn ontworpen om te doen zitten zal--beschermen uw spijsverteringsstelsel. Indien echter uw native gut bacteriën overweldigd om wat voor reden zijn, probiotica, zoals L. bulgaricus kan helpen repopulate de darmkanalen met gezonde bacteriën weer.

Onevenwichtig bacteriën

Een saldo van gezonde bacteriën is noodzakelijk om te stimuleren uw immuunsysteem, bescherming tegen ziekte en steun in de vertering van voedsel. Wanneer antibiotica dit evenwicht wegspelen door het doden van de gezonde bacteriën in uw maag-darmkanaal of wanneer schadelijke bacteriën, gist, parasieten of schimmels overweldigen uw natuurlijke gezonde micro-organismen, kunt u het ontwikkelen van infecties, diarree, Prikkelbare darmsyndroom, inflammatoire darmziekte, maagzweren en andere soorten chronische maag ontsteking, tandbederf en parodontitis, vaginale infecties, maag en infecties van de luchtwegen bij kinderen , en huidinfecties.

Veiligheid

De meeste mensen neem probiotische supplementen of probiotic-bevattende voedingsmiddelen toevoegen aan hun dieet. Echter, net als bij een voedingssupplement, het is altijd verstandig om eerst contact op met uw arts. En gebruik nooit een probiotische in plaats van de reguliere medische behandeling. Bijwerkingen van probiotische suppletie zijn meestal mild en inclusief gas en opgeblazen gevoel, maar probiotica zou mogelijke oorzaak infecties.


gerelateerde artikelen