Zijn knoflook pillen goed om bloeddruk te verlagen?

June 15

Zijn knoflook pillen goed om bloeddruk te verlagen?

Knoflook is bekend voor de intense smaak die het wordt toegevoegd aan voedsel, maar het wordt ook op grote schaal beschouwd als een kruidengeneeskunde. Knoflook is mogelijk effectief bij de behandeling van een aantal factoren die samenhangen met hart-en vaatziekten, met inbegrip van hoge bloeddruk. Echter, er zijn veel tegenstrijdige berichten over de effectiviteit van knoflook in het verlagen van de bloeddruk. Net als bij elke gezondheid supplement, vraag uw arts alvorens knoflook supplementen.

Bevindingen over bloeddruk

Veel studies hebben de effectiviteit van knoflook supplementen bij de behandeling van hoge bloeddruk geƫvalueerd. Terwijl positieve resultaten hebben sommige studies aangetoond, hebben anderen geen voordelen, volgens een samenvatting van het onderzoek van de knoflook geproduceerd door het Bureau voor onderzoek van de gezondheidszorg en kwaliteit in 2000 gevonden. Terwijl knoflook supplementen kunnen nuttig zijn voor bepaalde personen met hoge bloeddruk, weten artsen niet hoe wijdverspreid dit voordeel kan worden.

Andere voordelen

Veel van de beschikbare gegevens blijkt dat knoflook effectief bij de behandeling van andere voorwaarden in verband met hart-en vaatziekten, met inbegrip van hoge cholesterolniveaus. Knoflook Supplementen lijken te zijn effectief in het verlagen van de niveaus van totale cholesterol en low-density lipoprotein cholesterol, ook bekend als LDL of "slechte" cholesterol, volgens het Bureau voor onderzoek van de gezondheidszorg en kwaliteit weten. Knoflook Supplementen lijken echter niet effectief in het verhogen van de niveaus van high-density lipoproteĆÆne, "goede" cholesterol of HDL ook genoemd.

Bijwerkingen

Knoflook is over het algemeen veilig en goed verdragen, hoewel kleine bijwerkingen optreden kunnen, zoals misselijkheid, gas, opgeblazen gevoel, slechte adem en sterke lichaamsgeur. In zeldzame gevallen, waarschuwt meer ernstige bijwerkingen, zoals hoofdpijn, duizeligheid, vermoeidheid, verlies van eetlust en allergische reacties, kan ontwikkelen, de Universiteit van Maryland Medical Center. Knoflook supplementen kunnen verhogen het risico van overtollige bloeden, met name wanneer deze wordt gecombineerd met bloed Verdunnende medicijnen zoals warfarine of aspirine.

Aanbevelingen

Vanwege het gemengde resultaten over de effectiviteit van knoflook verklaart supplementen bij de behandeling van hoge bloeddruk, veel artsen doen niet aanbevelen nemen van knoflook supplementen uitsluitend om bloeddruk te verlagen, Dr. Brent Bauer op MayoClinic.com. Hebt u andere indicatoren van hart-en vaatziekten, zoals hoge cholesterol, kan u wilt praten met uw arts over het nemen van knoflook supplementen.


gerelateerde artikelen