De beste achterzijde deltaspier oefeningen voor Bodybuilding

November 29

De beste achterzijde deltaspier oefeningen voor Bodybuilding

Bodybuilding is een concurrerende carrière sport op een aantal en een tijdverdrijf aan anderen. Het concept van de gemeenschappelijke met beide roeping is om uw spieren zoals gedefinieerd, of "geript," mogelijk. De achterste deltoides--bekend anatomisch als de achterste delts--zitten op de achterkant van de schouders. De beste oefeningen om van deze spieren opvallen zijn vrije gewichten, zoals halters en halters. Vergeleken met machines, vrije gewichten ertoe leiden dat u het contract van meer algemene spiervezel.

De omgekeerde Fly

De omgekeerde vliegen doelstellingen de achterkant delts, rhomboids en trapezius, die tussen de schouderbladen zitten. U moet een set dumbbells en beide gewicht bankje of training stoel te doen deze. Samen zitten op het einde van de Bank met uw voeten en gewichten bij uw zijden met je handpalmen naar elkaar gehouden. Langzaam voorover en laat je armen langs je lichaam naar beneden hangen. Houd je armen recht, het verhogen van de gewichten tot uw zijden totdat je armen de vloer parallel. Houd voor een tweede, dan langzaam lager het gewicht en herhaal.

Barbell Rear Delt Raise

De barbell rear delt raise werkt de posterieure delts, biceps en bovenste trapezius. Voordat u begint, plaatst u een barbell op een squat rek en staan met je rug naar het. Zorgvuldig begrijpen de bar met een bovenhandse, schouder-breedte grip en til deze uit het rek. Je armen moet op dit punt rechtdoor langs je lichaam en je handpalmen naar achteren moeten worden geconfronteerd. Gestaag til de bar zo hoog mogelijk door je ellebogen te buigen. Houd voor een tweede, langzaam lager de bar en herhaal. Als u de lat, houd het als dicht bij je lichaam mogelijk.

Barbell Rear Delt rij

Een barbell rear delt rij wordt uitgevoerd met de bar voor uw lichaam. Voordat u de oefening, gewicht toevoegen aan de balk, plaats het op de grond en staan achter het met je voeten over schouderbreedte uit elkaar. Bukken en pak de bar met een breed, bovenhandse greep en til het van de vloer. Houden je rug iets hoger dan parallel aan de vloer en de knieën licht gebogen, trek de bar omhoog naar je lichaam. Proberen om de bar te raken uw bovenste borst licht. Als u dit doet, knijp je schouderbladen samen en houd voor een tweede. Langzaam lager de bar naar beneden totdat je armen deze volledig uitgeschoven worden en herhaal.

Omgekeerde rij

Een omgekeerde rij werkt de achterkant delts met het gewicht van het lichaam. U moet een Smith machine te doen van deze oefening. Een Smith-machine heeft een barbell die dia's op en neer en in verschillende posities kan worden vergrendeld. Vergrendelen van de balk over de taille hoogte, onder de bar liggen en leg je handen op het met een brede, bovenhandse greep. Het houden van een rechte lijn van je hielen op uw schouders, trek jezelf tot uw bovenste borst dicht bij de bar is. Houd voor een tweede, lager jezelf langzaam naar beneden totdat je armen deze volledig uitgeschoven worden en herhaal. Wanneer u zelf optrekken, zorg ervoor dat knijp je schouderbladen samen.


gerelateerde artikelen