Hoe om te vertellen wie de straf van een Hockey Is tegen

December 12

Hoe om te vertellen wie de straf van een Hockey Is tegen

Sancties kunnen een aanzienlijke invloed hebben in hockey. In de meeste sporten, als een speler iets tegen de regels, doet kan het kosten zijn team een vals of sommige veldpositie. In hockey betekent het dat zijn team zal worden gedwongen om te spelen shorthanded gedurende twee minuten of meer. U kunt zoeken naar signalen van scheidsrechters en spelers te identificeren van de dader en zijn team.

Puck bezit

U kunt altijd kijken van de scheidsrechter en wachten op het fluitje. De scheidsrechter--hij is degene die het dragen van rode of oranje band op zijn arm--zal zijn arm om aan te geven van een uitgestelde straf verhogen. Hij laat het spel blijven als het niet-inbreukmakende team nog steeds heeft bezit en een kans om te scoren. Zodra iedereen uit het schuldig team de controle van de puck krijgt, zal hij afspelen stoppen. Het spel reageert ook als gevolg van kleine overtredingen zoals een oproep van de offsides of de puck gaat over de borden.

Bekijk de keeper

Als u de kop van een keeper voor de Bank zichtbaar is, dat is een goed teken dat de straf is op het andere team. Zodra dat uitgestelde straf heet, de keeper die uitkomt voor het team van niet-bestraft loskomen dus een extra schaatser voor deze ploeg kan deelnemen aan de aanval. Het is gemeenschappelijke strategie sinds het afspelen stopt zodra het bestraft team de puck raakt, waardoor het onmogelijk voor hen om een schot op doel. De enige andere keer dat een team tegen de keeper een schaatser inruilen zal in een game sterft minuten, en ze zijn wanhopig op zoek naar een doel. Die strategie houdt een gevaar in omdat het andere team kan vervolgens de puck aanraken, en het net wijd open is.

Controleren van het scorebord

Als je de scheidsrechter het signaal mist, gewoon opzoeken op het scorebord. Grote schuren met flitsende scoreborden hebben altijd ruimte gereserveerd alleen voor sancties. Zodra een speler wordt verzonden aan het strafschopgebied, stijgt zijn nummer en de tijd die hij heeft om te dienen in verlichting onder zijn team kant van het bord.

Power Play

Als de arena een omroepinstallatie heeft, krijgt de omroeper u van de speler naam, overtreding en de lengte van de straf. Als de actie hervat, kunt u vertellen welk team kreeg dinged door het tellen van de spelers. Teams hebben normaal vijf schaatsers en een keeper. Als het team minder spelers, betekent dit dat het is afgekeurd. Het team met het voordeel van de man schijt op een power-play. Een bestraft team nog steeds een volledig team op het ijs als de teams hebben toevallig kleine sancties, of als een speler trekt een boete van 10 minuten wangedrag.


gerelateerde artikelen