De beste verstevigende Lotion voor de buik

July 14

De beste verstevigende Lotion voor de buik

Cellulitis en losse huid op de buik zijn gemeenschappelijke zorgen voor vrouwen. Of de problemen worden toegeschreven aan veroudering huid, post-baby buik of sagginess van recente gewichtsverlies, die u op zoek naar een gemakkelijke manier om uw maag advocatenkantoor kan worden. Terwijl verstevigende lotions, het uiterlijk van uw huid tot op zekere hoogte kunt, is er geen bewijs dat dergelijke producten geen enkele voorwaarde kunnen genezen. Kies uw lichaam producten verstandig en overwegen een over het algemeen gezonder routine aan het advocatenkantoor van je buik.

Vermeende voordelen

Verstevigende lotions hebben twee functies. Ten eerste zijn sommige anti-veroudert formules speciaal ontworpen om te helpen bereiken jonger uitziende huid. Dit effect werkt ogenschijnlijk door toenemende collageen, een natuurlijke elastische vet dat helpt uw huid soepel te maken tijdens de jeugd. Andere beweerde voordeel van buik verstevigende lotions is dat ze kunnen de verschijning van cellulitis. Bekend om haar golvend uiterlijk, cellulitis formulieren vinden plaats wanneer vet gevangen in zakken onder het huidoppervlak wordt. Cellulitis is prominent aanwezig op dikker gebieden van het lichaam, met inbegrip van de maag.

Typen

Het vinden van een effectieve Verstevigende lotion kan eisen vallen en opstaan. Verstevigende producten worden verkocht in high-end kuuroorden evenals meer betaalbare opties in drogisterijen. Meer betalen voor een buik verstevigende product betekent niet noodzakelijkerwijs dat het is het beste. Alleen bepaalde producten zijn speciaal ontworpen voor de maag. Als u op zoek bent naar alle-over verstevigende effecten, overwegen kunt u een bodylotion.

Wetenschappelijk bewijs

Verstevigende lotions worden vaak verkocht met beloften voor strakkere huid. Er is echter geen wetenschappelijk bewijs ter ondersteuning van deze beweringen. Antioxidanten, zoals vitamine C en E kunnen helpen om te voorkomen dat de weergave van de verdeling van het collageen, maar lotions formulier nieuw collageen in de huid veroudering kan het niet helpen. Ook, cellulitis is permanent op het lichaam zodra u het hebt, met inbegrip van uw buik gebied. De perk met verstevigende lotions is dat het extra vocht huid er gladder helpen kan, waardoor potentieel het minimaliseren van de verschijning van cellulitis en saggy huid.

Verstevigende uw schoonheid Routine

Of Toon Verstevigende lotion kan helpen is uw maag discutabel. Afgezien van het herstel van een snelle schoonheid, Medline Plus raadt aan om veranderingen in levensstijl te helpen firma je buik. Eten van een gezondere voeding en oefenen kunnen helpen in gewichtsverlies die u Toon helpen kan je buikstreek. Als cellulitis het probleem is, overwegen de handel in uw koffie middag voor water - dit zal helpen beter hydrateren van de huid.


gerelateerde artikelen