Gemakkelijk picknick spelen voor jonge geitjes

July 22

Gemakkelijk picknick spelen voor jonge geitjes

Overzicht

Of u van plan bent een kleine picknick voor uw familie of een leuke middag picknick voor uw gehele Gemeenschap, zal u moeten houdt de kinderen bezet en vermaakt. Buiten spelen voor jonge geitjes hoeft niet te ingewikkeld of uitgesponnen. Eenvoudige picknick spelen voor jonge geitjes zijn vlot voor troep opwaarts en leuk om te spelen.

Picknick-Themed telefoon

Volgens KidsHealth van Nemours, toezicht op kinderen bij bijeenkomsten zorgt ervoor dat alle kinderen hebben klaar met eten en kunnen helpen te voorkomen dat verstikking en andere gevaren. Begin met een sit-down spel, zoals telefoon, om de kinderen vermaakt en veilig als hun voedsel begint te verteren. Bereiden van een lijst van picknick-themed zinnen, zoals "de gebakken bonen goed smaakte en de aardappelsalade prima was, maar mijn favoriete ding om te eten hamburger vlees is." De kinderen krijgen in een regel regelafstand een beetje naast elkaar, en de eerste strookje papier geven aan de eerste persoon in de lijn te hebben. Dat kind fluistert het bericht moet het volgende kind, en vervolgens elk kind fluistert het bericht vanuit het geheugen naar volgende persoon. De laatste persoon in de lijn kondigt de boodschap aan de hele groep--hoewel tegen die tijd het bericht waarschijnlijk hilarisch zijn onleesbaar. Houd het vers en stimuleren van kinderen om de beurt, hebben de eerste persoon naar het einde van de lijn gaan na elke zin wordt gelezen. Schakel het omhoog met alternatieve versies van het spel. In plaats daarvan hebben het eerste kind een beeld van wat je hem beschrijft trekken. Laat dat kind whisper de beschrijving van de tekening naar de volgende in lijn en voort totdat u bij het laatste kind. Dat kind krijgt dan een overzicht van wat hij hoorde. De hele groep ziet dan, hoe anders de eerste persoon die de tekening is de laatste persoon.

Relay Races

Verdeel de kinderen in zelfs groepen, om ervoor te zorgen dat er oudere kinderen op alle teams. Line-up van de helft van de leden van ieder team bij de startlijn, en de eerste persoon in elke lijn geven een schone lege pot, een blikje of een container. Line-up van de andere leden van elk team verschillende werven weg. Wanneer de volwassene het spel begint, elk teamlid met de pot loopt tot de andere lijn van teamgenoten en geeft de pot aan de eerste persoon in die lijn. Die persoon zet een lepel in de pot en rent terug naar het startpunt, de pot doorgeven aan de volgende persoon in de lijn. Dit gaat zo door totdat elk teamlid heeft uitgevoerd. Het eerste team tot finish wint. Kun je kleine prijzen, of misschien u kunt serveren dessert eerst aan het winnende team. Of een rommelig estafette in plaats daarvan proberen. De eerste persoon in elke regel een lepel met een rauw ei evenwichtig daarop geven. In plaats van running voor de andere lijn van teamleden, moet elke deelnemer maken hun weg zorgvuldig en gestaag, om te voorkomen dat het ei te laten vallen. Als het ei splat gaat, dat teamlid moet opnieuw beginnen aan het begin met een vers ei. De eerste ploeg die elk lid van hun team te hebben voltooid, wint.

Dansen uit

Als u wilt een picknick dans uit, alles wat u nodig hebt is een boom-box en een dans kind-geschikte mix-CD. Vraag de kinderen om samen een gigantische cirkel vormen. Terwijl de muziek wordt afgespeeld, hebben de kinderen bochten invoeren van het midden van de ring om te pronken met hun beste dans beweegt. Moedig iedereen te juichen voor de bewegingen die ze echt graag; de persoon met de meeste applaus per nummer wint. Volwassenen en tieners kunnen zelfs willen te krijgen in op dit ene. Als alternatief, kon u spelen dansen stoelendans. Plaats uw stoelen in een kring, met een minder stoel dan het aantal spelende kinderen. Zet de muziek en de kinderen hebben aan mislukking een beweging terwijl het cirkelen rond de buitenkant van de stoelen. Wanneer u de muziek uit, moet elk kind race te nemen van een zitplaats. Wie is verlaten zonder een stoel is uit. Verwijder een stoel telkens wanneer die een kind is uit. Wie beweert dat de definitieve zetel aan het eind is uitgeroepen tot winnaar.


gerelateerde artikelen