De resultaten van het joggen to Get in Shape

July 24

De resultaten van het joggen to Get in Shape

Opleiding aëroob draagt bij tot de vermindering van stress en het verlagen van risico's voor chronische ziekte, bevordert een gezond gewicht, en zelfs kan stimuleren uw energie en humeur. Effectief joggen kan zweep uw lichaam in vorm en bieden de voordelen van aërobe en kracht gebouw oefeningen. De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention suggereert voltooiing van 150 minuten van aërobe activiteit, zoals hardlopen, per week.

Vetverbranding

Jogging kunt verhogen van uw vetverbranding vermogen en gevolg heeft de lichaamssamenstelling van uw veranderen. Om te verliezen van 1 pond van vet, moet je 3500 calorieën te verbranden. Een gezond gewicht-verlies, wanneer het proberen om in vorm, is een tot twee pond per week, wat betekent dat u moet 500 of 1000 calorieën per dag branden. Harvard gezondheid laat zien dat een persoon 155 pond 596 calorieën joggen gedurende een uur verbrandt bij 5 mph. joggen voor een uur dagelijks verlies van het gewicht van een pond per week kan bevorderen.

Cardiovasculaire voordelen

Joggen verbetert uw cardiovasculaire systeem, waarin wordt verwezen naar hoe efficiënt uw hart, de longen en het vasculaire systeem zijn leveren van zuurstof naar de spieren. Joggen een grote vraag plaatsen op je lichaam en laat uw cardiovasculaire systeem te verbeteren. Als u regelmatig joggen, begin vijf dagen per week, je te nemen meer zuurstof met elke adem omdat je lichaam zich aan de inspanning van uw werk aanpast en uw longcapaciteit verhoogt. Ademhaling gemakkelijker kunt u toe hoe ver en snel u uitvoert, zodat u kunt krijgen in betere vorm.

Gespierd uithoudingsvermogen

Joggen bouwt gespierd uithoudingsvermogen want het werkt de grote spieren van je lichaam. Joggen, ontwikkelt de spieren van het onderlichaam, met inbegrip van uw quadriceps, hamstrings, bilspieren en kuiten. Je bovenlichaam spieren zoals die van je schouders, en uw biceps en triceps zijn ook bezig als je swing je armen voor het voortbewegen van je lichaam. In het begin stadia van uw joggen, misschien voel je je spieren vermoeidheid, waardoor het moeilijk is om door te gaan uw jog. Als je in een betere vorm, begin je te verhogen uw gespierd uithoudingsvermogen, waarmee u jog voor een langere duur.

Overwegingen

Overwegen controle uw dieet als u zijn streven om in betere vorm te krijgen. Eten van gezonde voeding kan helpen uw lichaam brandstof en energize uw workouts. Consumeren hele granen, mager vlees, fruit, groenten en noten. Deze voedingsmiddelen bevorderen van een gevoel van volheid en leveren uw lichaam voedingsstoffen die je nodig hebt om uw prestaties te verbeteren. Ditch verwerkt voedsel, ter bevordering van de aanwinst van het gewicht en de lage energieniveaus.


gerelateerde artikelen