Oorzaken van erectiele dysfunctie in tieners

August 17

Oorzaken van erectiele dysfunctie in tieners

Erectiestoornissen, gemeenschappelijk in de ouderenzorg, slaat af en toe een tiener mannetje. Gedefinieerd als een onvermogen te handhaven een penis in erectie, kan erectiele disfunctie voortkomen uit verschillende oorzaken. Behandeling van de wanorde tijdens de tienerjaren is belangrijk voor toekomstige seksuele gezondheid, volgens een "Reuters gezondheid" artikel getiteld, "Treating ED in tieners sleutel tot de toekomst welzijn." De oorzaak van impotentie comforthotel is vaak de beslissende factor bij de keuze tussen beschikbaar behandelmodaliteiten.

Faalangst

Een tiener die betrokken zijn bij een van zijn eerste seksuele ervaringen is geneigd om te ontwikkelen van faalangst, vaak als gevolg van te geloven zijn partner heeft hoge verwachtingen van zijn seksuele prestaties. Als hij een slechte ervaring heeft kan deze angst worden verhoogd in de toekomst seksuele pogingen. Arme eigenwaarde, wat leidt tot een negatieve interne dialoog, kunnen ook een bron van faalangst. Massachusetts General Hospital voor kinderen wordt uitgelegd dat faalangst zorgt ervoor dat de hersenen om vrij van chemicaliën die samentrekken van de spieren in de bloedvaten die normaal gesproken het vergroten van de penis, waardoor een erectie onmogelijk.

Schuld

Schuld kan een tiener pest als hij probeert te masturberen of zich bezighouden met seks met een partner. De schuld kan worden gerelateerd aan de identiteit van zijn partner, zoals zijn neef of vriendin van zijn vriend. Vaker echter is de schuld een manifestatie van onderwezen dat masturbatie of sex "vuile" of "fout" is door zijn familie of religieuze gezagsdragers.

Blokkade van het bloedvat

Sommige tiener erectiestoornissen is als gevolg van de blokkade van het bloedvat. Dit gebeurt in de nabijheid van de bloedvaten die bloed naar de penis leveren wanneer seksuele opwinding wordt ervaren. Echografie testen kunt bepalen of een dergelijke blokkering bestaat.

Laag testosteron niveau

Het geslachtshormoon testosteron speelt een integraal onderdeel in het bereiken van een erectie. Sommige adolescent mannetjes hebben een laag testosteron niveau, die leiden occasionele of totale onmacht tot kan. Deze laag testosteron in een man is af en toe, als gevolg van het gebruik van anabole steroïden--drugs gebruikt in een poging om extra spiermassa en kracht. Een bloedonderzoek kan bepalen als testosteron niveaus laag zijn.

Buitensporige fietsen

Buitensporige fietsen kan verwonden het genitale gebied, wat leidt tot erectiele dysfunctie, stelt het Massachusetts General Hospital voor kinderen. Het aantal uren dat besteed moet worden fietsen voordat de schade zich voordoet kan variëren volgens de stoel en fiets type.

Antidepressiva

Een soort antidepressivum drug bekend als een selectieve serotonine reuptake inhibitor (SSRI) kan leiden tot impotentie. In het bijzonder, de SSRI, heeft paroxetine (Paxil) gepaard met seksuele bijwerkingen. Medicatie naast antidepressiva kan ook gebeuren dat in gebreke is gebleven.

Alcoholmisbruik

Zwaar alcoholgebruik kan leiden tot erectiestoornissen. De Mayo Clinic wordt uitgelegd dat het misbruik van andere drugs zorgt ervoor dat sommige gevallen van impotentie als goed.


gerelateerde artikelen