Hoe meer testosteron zonder verlies van haar

August 16

Hoe meer testosteron zonder verlies van haar

Testosteron en oestrogeen zijn hormonen gevonden bij mannen en vrouwen. Mannetjes hebben hoge niveaus van testosteron en lage niveaus van oestrogeen en vrouwtjes zijn volledig tegenovergestelde. Bij mannen is testosteron sleutel voor seksuele drift, been en spierkracht en productie van zaadcellen. Als je ouder wordt, daalt je testosteron niveau geleidelijk ongeveer één procent per jaar na leeftijd 30, volgens de Mayo Clinic's website. Haaruitval is een bijwerking die wordt geleverd met het gebruik van steroïden om te stimuleren uw testosteron niveau. Deze stoffen door een alternatieve benadering, kun je je haar intact.

Stap 1

Meer vette voedingsmiddelen toevoegen aan uw dieet te stimuleren uw testosteron niveau. Mono- en meervoudig onverzadigde vetten die de goede soorten zijn te kiezen. Amandelen, walnoten, lijnzaad, zonnebloempitten, avocado's, olijven en zalm om uw goede vetten eten.

Stap 2

Uw gewicht te verminderen als je overgewicht door te bezuinigen op uw calorieën. Vetweefsel zorgt ervoor dat testosteron niveaus storten volgens de natuurlijke Bodybuilding en Fitness voeding Station website. Verminder je inname van 500 calorieën per dag verliezen ongeveer een pond gewichtsverlies per week.

Stap 3

Verminder je inname van alcohol. Hoge alcoholinname niet alleen schadelijk is voor de lever, maar heeft ook een negatieve invloed op testosteron niveaus. Drink niet meer dan één of twee alcoholische dranken per dag.

Stap 4

Praat met uw arts over een patch van testosteron. Met deze behandeling, krijgt een patch toegepast op uw huid en links op voor een periode van 24 uur. Gedurende deze tijd absorbeert een constante dosis van testosteron in de huid volgens de Drugs.com website. Zorg ervoor dat volg de aanwijzingen zorgvuldig op de plaatsing van de patch en kijk uit voor irritatie van de huid.

Stap 5

Verbruiken meer kruisbloemige groenten. Broccoli, bloemkool en kool levert verbindingen indolen waarmee bepaalde oestrogenen, die op zijn beurt kunnen helpen verminderen van remmende effecten van oestrogeen op testosteron productie volgens de iFit en gezonde website lagere genoemd. Eten ze rauw voor snacks, stoom ze en zweep cole slaw en hebben het als bijgerecht.

Stap 6

Krijgen naar bed op een fatsoenlijk uur. Tijdens de slaap, uw lichaam krijgt om te herstellen en de doorbelaste bedragen, en u ook vrij van belangrijke hormonen zoals testosteron en groeihormoon. De Centers for Disease Control aanbevelen dat volwassenen 7 tot 9 uur per nacht krijgen.


gerelateerde artikelen