Voordelen van elliptische Cross Trainers

August 26

Voordelen van elliptische Cross Trainers

Ellipstical cross trainers--gewoon genoemd ellipstical trainers--zijn niet perfect; Sommigen van hen hebben beperkte stride lengtes, waardoor dat ze passen alleen een beperkte doorsnede van de bevolking. Meeste sportschool ellipstical trainers, echter zal beschermingsopties voor lichaamstypes, en ze bieden een waaier van voordelen die net zo breed is. Elliptische trainers bieden een laag-effect, full-body training die calorie├źn ten bedrage van 800 per uur, afhankelijk van uw lichaamsgewicht verbrandt.

Een Low-Impact Workout

Omdat je voeten nooit een elliptische trainer pedalen laat, moet u niet ongerust over de herhaalde beukende die uw gewrichten nemen wanneer u op een loopband uitvoert. Zelfs lopend biedt een zekere mate van effect--zij veel minder--dat u voorkomen kunt door met behulp van een elliptische trainer. Nog bieden ellipstical trainers nog steeds alle voordelen van een gewicht dragende training, die helpt botdichtheid in uw benen, de heupen en de wervelkolom bouwen.

Werken die wapens

Sommige ellipstical trainers hebben bewegende handgrepen. Duwen en trekken aan die Stuur als je pedaal voor een echte full-body workout. De heen-en-weer beweging gericht op uw borst, rug, schouders en armen, terwijl de pedalen elke belangrijke spier in uw onderlichaam werken.

He, Slim!

Als u probeert om gewicht te verliezen, kunt een krachtige workout op een elliptische trainer branden tot 800 calorie├źn per uur, afhankelijk van uw lichaamsgewicht. U kunt dat aantal omhoog door intervallen doet, Verhoog de weerstand of met behulp van deze handgrepen bovenlichaam. Algemene, elliptische trainers bieden mogelijkheden voor een hoge intensiteit training zonder het risico van letsel gevonden in hogere impact training.


gerelateerde artikelen