Wat zijn de snelste weg fietsen?

May 25

Wat zijn de snelste weg fietsen?

Racefietsen zijn gebouwd voor snelheid en, als je een competitieve fietser, sneller is beter. Volgens de website van fietsen geest is de beste manier om uw snelheid te verbeteren stap op je fiets te rijden. Als het krachtcentrum van uw fiets, moet je trainen hard om te winnen van wedstrijden, maar het kan zeker geen kwaad om je voeten op de pedalen van een van deze productie snelheid-demonen.

Cannondale zes Carbon 105

Cycling Plus Magazine genaamd de Cannondale zes Carbon 105 haar fiets van het jaar tot het jaar 2010. Testers noemde het "een sublieme mix van snelheid en comfort." Gewicht van iets meer dan 18 pond, beschikt de zes Carbon 105 over een carbon frame/Fork, Shimano 105 onderdelen en Mavic Aksium Race wielen. Vanaf begin 2011 kost de zes Carbon 105 ongeveer $2.800.

Voelde F3 SL

Volgens recensenten op pedalen Monkey hoeft sommige voors niet fietsen zo mooi als de SL F3 voelde. De F3 is voorzien van een carbon frame, met inbegrip van een carbon zadelpen, een aandrijving van de SRAM Red en wielen van Mavic Ksyrium Equipe. Testers bij Cycling Plus Magazine zei, "deze fiets vliegt." Vanaf begin 2011 was de adviesprijs van de fabrikant ongeveer $3700.

C2C Bianchi Infinito Athena

Met een gewicht van slechts 17,6 pond, zullen de Bianchi C2C Infinito Athena een vervaging andere fietsers. Bianchi is gericht op het creƫren van een comfortabele, Pro-kwaliteit racefiets die zich bewezen heeft met de fietsen van groten zoals Team RadioShack van Robbie Hunter. De C2C Infinito Athena beschikt over een full-carbon frame met een vork 356 g Bianchi, de aandrijving van een Campagnolo Athena en Fulcrum Racing 7 wielen. Vanaf begin 2011 verkocht de C2C Infinito Athena voor ongeveer $4.000.

Scott CR1 Pro

Volgens fietsen weekblad is de Scott CR1 Pro stijver dan sommige andere race-fietsen, maar meer dan compenseert het in "racer-achtige" behandeling, met inbegrip van snelle bochten. BikeRadar geeft de 16,1-pond CR1 Pro 4-1/2 van de vijf sterren, zeggen dat het blijft snel ondanks Scott's recente aanpassingen in het model het om comfortabeler te maken. Vanaf begin 2011, de koolstofvezel CR1 Pro, welke functies Shimano Ultegra componenten en een Mavic Ksyrium Elite wielset, in het klein verkocht voor ongeveer $4.000.


gerelateerde artikelen