Koolhydraten Blocker voor diabetici

May 8

Koolhydraten Blocker voor diabetici

Enzymen in je dunne darm verteren zetmeel, of complexe koolhydraten in glucose voor absorptie. Recept koolhydraten-blokkers worden soms gebruikt door mensen met diabetes voor de remming van deze enzymen, langzame koolhydraten vertering en absorptie van glucose en helpen reguleren van de niveaus van de glucose van het bloed. Gebruik van deze drugs kan ook helpen de vooruitgang van cardiovasculaire ziekte, die vaak geassocieerd met diabetes wordt vertragen. Hoewel natuurlijke koolhydraten blockers beschikbaar over de toonbank zijn, mag deze nooit worden genomen door mensen met diabetes zonder het toezicht van een arts.

Koolhydraten-blokkers

Koolhydraten-blokkers zoals acarbose (Precose) en miglitol (Glyset) zijn de drugs van het voorschrift dat het proces van koolhydraten vertering en opname van de glucose in de dunne darm te vertragen. Acarbose is de meest gebruikte en het meest uitgebreid bestudeerde koolhydraten-blocker is geweest. Acarbose kan binden aan en koolhydraten-verterende enzymen in de dunne darm, met inbegrip van alpha-amylase en alpha-glucosidase remmen. Dus koolhydraten-blokkers zoals acarbose zijn geschoten met een maaltijd te vertragen van de verdeling van de complexe zetmeel in glucose, vertraging van de glucose-absorptie en lager de stijging van de bloedglucose dat zich tijdens en na het eten voordoet.

Klinisch gebruik voor Diabetes

Een analyse van de 2008 van een klinische proef--STOP-NIDDM, uitgegeven door de Universiteit van York centrum voor beoordelingen en verspreiding--bepaald dat inname van 100 mg acarbose 3 keer dagelijks helpen kan voorkomen of vertragen van de progressie van verminderde glucosetolerantie tot diabetes type 2. Bovendien, gerelateerde een toetsing van de doelmatigheid van koolhydraten blokkers, met inbegrip van acarbose en miglitol, voor het beheersen van hoge glucose en andere factoren aan diabetes in 41 klinische studies werd gepubliceerd in januari 2005 de kwestie van "Diabetes Care." In deze analyse, was 50 mg acarbose 3 keer per dag bij de maaltijd vastbesloten om effectief voor het verlagen van de bloedsuikerspiegel en insuline eisen voor mensen met diabetes tijdens en volgende maaltijden.

Cardiovasculaire voordelen

Diabetes wordt vaak geassocieerd met een vorm van hart-en vaatziekten waarbij verdikking en verharding van de slagader muren, wat tot hoge bloeddruk en hartaanval of beroerte leiden kan. De gegevens die zijn verkregen uit de proef STOP-NIDDM gesuggereerd dat het gebruik van acarbose lager risico voor het ontwikkelen van hart-en vaatziekten en hoge bloeddruk bij mensen met verminderde glucosetolerantie kan helpen. Een analyse van 7 klinische studies gevonden dat acarbose nemen kan helpen verminderen van de incidentie van hartaanval bij mensen met diabetes, volgens het januari 2004 nummer van "Europees hart Journal." In tegenstelling, het verslag dat is gepubliceerd in "Diabetes Care" van 41 klinische studies gevonden dat met behulp van koolhydraten blokkers geen effect op het risico van overlijden aan hart-en vaatziekten hadden.

Bijwerkingen

Acarbose is slecht geabsorbeerd, en haar belangrijkste bijwerkingen zijn gastro-intestinale, met inbegrip van algemene buikpijn, opgeblazen gevoel en overtollige gas en diarree. Hoewel ongebruikelijk, mogelijke contra-indicaties voor chronische acarbose gebruik omvatten lever schade, levercirrose, darmontsteking en verminderde absorptie van ijzer. Acarbose gebruiken in combinatie met andere diabetes medicijnen kon produceren hypoglykemie of bloedsuikerspiegel die te laag zijn. Volg arts richtlijnen voor het nemen van deze medicatie.

Natuurlijke koolhydraten Blockers

Hoewel hun doeltreffendheid grotendeels beperkt is tot remming van koolhydraten-verterende enzymen in reageerbuis studies, zijn veel natuurlijke verbindingen met koolhydraten-blokkerende mogelijkheden geïsoleerd uit planten. Flavonoïden, polyfenolen en andere alkaloïden, bijvoorbeeld remmende activiteiten hebben plaatsgevonden en kunnen worden beschouwd als mogelijke alternatieven voor voorschriftmedicijnen, volgens een analyse van de 2011 in "Farmacognosie Reviews." Deze producten moeten alleen worden gebruikt als onder de supervisie van uw arts, echter voedingssupplementen.


gerelateerde artikelen