Basis dieet voor Marine Corps opleiding

August 25

Basis dieet voor Marine Corps opleiding

Voor een marinier is voeding net zo belangrijk als fysieke training. Wat je eet beïnvloedt niet alleen je gewicht en gezondheid, maar ook uw fysieke en mentale prestaties, de mogelijkheid om controle op het veld en hoe u genezen van schade te handhaven. De basisopleiding dieet is gericht op het krijgen van de Marine te eten meer voedselrijke levensmiddelen voor optimale prestaties.

Handhaven van een gezond gewicht

De basisopleiding dieet begint met het balanceren van calorieën te handhaven van een gezond gewicht. Uw dagelijkse calorie moet afhangen van een aantal factoren, waaronder huidige gewicht en hoogte, geslacht, leeftijd en activiteit. Als een marinier in de basisopleiding is uw activiteitenniveau hoog, wat betekent dat u meer calorieën te handhaven gewicht en spiermassa nodig. In het algemeen moeten actieve vrouwelijke mariniers 2200-2400 calorieën een dag, en actieve mannelijke mariniers 2.800 calorieën te 3000 calorieën per dag. Controle van uw gewicht en inname kan u helpen bepalen uw calorie behoeften voor een gezond gewicht.

Voedingsmiddelen die brandstof

Een basisopleiding Marine dieetplan moet bevatten voedingsmiddelen die brandstof van het lichaam, die zijn voedingsmiddelen die niet alleen calorieën maar ook gezondheidsbevorderend voedingsstoffen verstrekken. De fundamentele dagelijkse Marine dieet bevat 3 kopjes van vetarme of nonfat zuivel voedingsmiddelen zoals nonfat melk of magere yoghurt; 5 1/2 ounces tot 6 1/2 ounces van eiwitten, met inbegrip van verse vis, wit vlees gevogelte, bonen of tofu; een minimum van 6 ounce van granen, met 1 ounce evenaren een snee volkoren brood of 1 kopje ongezoete hele korrels granen; en ten minste 2 1/2 kopjes van fruit en groenten 4 kopjes. Water drinken voor hydratatie. In het algemeen moet u 1 kwart van het water voor elke 50 pond lichaamsgewicht, of 3 kwart gallons water voor een persoon van 150-pond. Hoewel water moet uw eerste keuze voor hydratatie, zijn nonfat melk en ongezoete thee of koffie ook aanvaardbaar.

Dieetplan

Voor evenwicht eet gezondheid en energie, drie maaltijden en drie hapjes per dag. Voor het ontbijt, een omelet van eiwit gevuld met magere kaas, paprika en uien met volkoren toast, nonfat melk en een verse oranje Maak een gezonde keuze. Tijdens de pauze van uw midmorning, snack op amandelen en rozijnen. Een lunch maaltijd kan bevatten mager Turkije gevuld in een volkoren pita met mosterd, sla en tomaat, gooide Groenen, een apple en nonfat yoghurt. Tanken in de middag met hele korrels crackers en hummus. Tijdens het diner, kunt een gezonde maaltijd, zoals gebraden kip met sperziebonen en een gepofte aardappel, u opvullen. Probeer een kom van ongezoete hele korrels ontbijtgranen met melk nonfat en gesneden aardbeien als een avond snack.

Voedingsmiddelen die u neer vertragen

Maximaliseren van fysieke en mentale prestaties tijdens de training, beperk uw inname van voedsel dat hoog zijn in vet, suiker en natrium. Deze voedingsmiddelen leveren calorieën maar bieden weinig voedingswaarde. Het gaat hierbij om voedingsmiddelen zoals fast food, snoepjes, gefrituurd voedsel en suiker gezoete dranken zoals frisdrank en fruit punch.


gerelateerde artikelen