Kunnen zwangere vrouwen nemen Flintstone vitaminen in plaats van prenatale vitamines?

September 7

Kunnen zwangere vrouwen nemen Flintstone vitaminen in plaats van prenatale vitamines?

De meeste artsen adviseren dat hun zwangere patiënten prenatale vitamines nemen, maar veel prenatals zijn moeilijk te tolereren en zijn duur. Je zou kunnen afvragen als innemen van over-the-counter Kinder vitamines, zoals Flinstones vitaminen, kan u helpen om de voedingsstoffen die u nodig hebt. Je moet praten met een arts alvorens iets anders dan een ware prenatale vitamine, hoewel, omdat ze misschien eigenlijk geen vitaminen en mineralen die je nodig hebt en teveel van andere voedingsstoffen die gevaarlijk voor de ontwikkeling van de baby zijn kunnen kan leveren.

Prenatale voeding en vitaminen

Een vrouw moet tijdens de zwangerschap, meer van bepaalde nutriënten, met inbegrip van foliumzuur, jodium, ijzer en calcium. Terwijl deze voedingsstoffen krijgen door middel van voeding de beste optie is, inname van een prenatale supplement zorgt ervoor dat zowel moeder als baby krijgen alles wat die ze nodig hebben. Regelmatige multivitaminen en Flinstones vitaminen wellicht niet het juiste bedrag van elke voedingsstof voor de zwangerschap.

Redenen om te schakelen

Sommige vrouwen vinden dat prenatale vitamines moeilijk zijn te aanvaarden, omdat ze moeilijk zijn te slikken of omdat het mineralengehalte maakt ze zich misselijk voelen. Flintstones vitaminen kauwtabletten zijn en makkelijker op de maag kunnen worden vanwege de lagere niveaus van voedingsstoffen in elke dosis. Een enkelvoudige dosis van Flintstones vitaminen meestal beschikt echter niet over de benodigde hoeveelheid voedingsstoffen. Kauwtabletten prenatale vitamines, beschikbaar via voorschrift van uw arts, mogelijk een beter alternatief.

Foliumzuur

Flintstones vitaminen bevatten niet de vereiste niveaus van foliumzuur voor zwangerschap. Foliumzuur is vooral belangrijk omdat nemen het aanzienlijk de kans op neuraalbuis afwijkingen in de ontwikkeling van de baby vermindert. Zwangere vrouwen moeten een prenatale vitamine met 800mcg 1, 000mcg van foliumzuur, volgens de Cleveland Clinic. Flinstones vitamines bieden alleen 400mcg per kauwtabletten tablet. Andere voedingsstoffen die aanwezig op een te laag niveau in de Flinstones vitaminen zijn kunnen bevatten calcium en zink. Meer dan één Flinstones vitamine op te nemen in een poging om te stimuleren uw niveaus van deze voedingsstoffen kan ertoe leiden dat u te veel van andere voedingsstoffen die Flinstones vitamines ook hebben veel van voor de zwangerschap.

Overdosis

Omdat zwangere vrouwen meer foliumzuur moeten dan één Flinstones vitamine kan bieden, zijn sommigen van mening waarbij twee of meer per dag. Echter, dit zorgt meestal teveel ijzer, vitamine A en vitamine E. Too veel aanvullende vitamine A aan een derde baby bijzonder gevaarlijk kunnen zijn. Vitamine A doses meer dan 5000 IU per dag kunnen verhogen het risico van geboorteafwijkingen, volgens de maart van dubbeltjes.


gerelateerde artikelen