Wat zijn de tekenen & symptomen van allergieën?

August 23

Wat zijn de tekenen & symptomen van allergieën?

Volgens Medline Plus is een allergie een immuunsysteem reactie op een stof die niet van invloed op het grote publiek. Meer dan 30 miljoen mensen lijden aan allergieën in de Verenigde Staten, volgens de Amerikaanse Academie van allergie, astma en immunologie. MayoClinic.com stelt dat de meeste allergieën worden veroorzaakt door voedsel en lucht stoffen, zoals stuifmeel en medicijnen. Ongeacht het soort allergie hebben de meeste allergie reacties soortgelijke tekenen en symptomen.

Oorzaak

Kinderen gezondheid stelt dat een allergische reactie is een overdreven reactie van het immuunsysteem waardoor gemeenschappelijke tekenen en symptomen van allergie. Zodra het immuun systeem een bepaalde stof als een indringer identificeert, vrijkomen het van specifieke antilichamen om te vechten uit de stof. De antilichamen beginnen een kettingreactie in het lichaam die vrijkomen van histamine in het bloed. Histamine is een chemische verantwoordelijk voor allergische symptomen.

Symptomen

Volgens AAAAI is een gemeenschappelijk symptoom van de allergie nasale complicaties. Nasale complicaties zijn neusverstopping, postnasal drip, een loopneus en buitensporige niezen. Verstopte is het resultaat van de sinus holte steeds ontstoken en gezwollen. Ontstoken sinussen kunnen leiden tot overmatige druk rond de neusholte, wat resulteert in een earache, kiespijn of hoofdpijn.

Astmatische reacties zijn een gemeenschappelijk teken en symptomen van allergieën, volgens MayoClinic.com. Wanneer de histamine is vrijgelaten in de bloedbaan kan het de luchtwegen ontstoken te scherpen. Iemand met allergie-geïnduceerde astma ervaringen shortness van adem, piepende ademhaling en borst pijn. Als het individu licht in het hoofd of ernstig duizelig wordt, ze moet medische hulp inroepen.

Behandelingen

Volgens «««MayoClinic.com is de meest voorkomende behandeling voor allergiesymptomen antihistaminica. Antihistaminica worden verkocht over-the-counter en werken door het blokkeren van het vermogen van het lichaam voor de productie van histamine waardoor de voorkomende symptomen van de allergische reactie. Allergie schoten zijn een andere behandeling voor ernstige allergische symptomen.

Triggers

Medline Plus staat dat gemeenschappelijke triggers voor allergie tekenen en symptomen milieu allergenen, voedselallergenen en huishoudelijke allergenen. Milieu allergenen zijn pollen en schimmels die gevolgen hebben voor de meeste mensen in het voorjaar wanneer de plantenleven is bloei. De meest voorkomende allergieën van het voedsel zijn noten, zuivel en ei allergieën. Huishoudelijke allergenen bevatten kakkerlakken, huisstofmijten en huidschilfers.

Complicaties

Kinderen gezondheid stelt dat allergie verschijnselen en symptomen meer irritatie van ogen en keel. De ogen worden waterige, jeukende en rode die kunnen leiden tot allergische conjunctivitis. Postnasal drip kan bemoeilijken een jeukende keel met een constante druipend van slijm. Hierdoor kan een zere keel en chronische hoesten.


gerelateerde artikelen