Lijst van Gluten & caseïne gratis levensmiddelen

May 14

Lijst van Gluten & caseïne gratis levensmiddelen

Gluten en caseïne zijn eiwitten die voeg diepte en smaak aan je eten of beruchte ongemak aan uw lichaam veroorzaken. Het verschil komt voort uit uw vermogen om te verteren beide eiwitten. Gluten is gevonden in tarwe, rogge en gerst, terwijl de derivaten omvatten mout, sojasaus en azijn van de korrel. Hebt u coeliakie, een erfelijke auto-immune ziekte, kan niet u gewoon eten levensmiddelen die gluten of gluten derivaten. Wanneer u dit doet, beleeft u een ongunstige immuunsysteem reactie en ongemak. Caseïne is van het Latijnse woord voor kaas "caseus" genoemd. Het heeft een zeer vergelijkbare moleculaire structuur aan gluten en zorgt ervoor dat het dezelfde ongemak maar komt overwegend voor in zuivelproducten. Caseïne kan worden vermeld als natrium caseïnaat, calcium caseïnaat of melkeiwit, en het is niet exclusief voor zuivel. Het kan regelmatig worden gevonden in andere items zoals gebakken producten, pasta en sportdranken.

Eieren

Eieren bevatten geen gluten- of caseïne. Wanneer u uw eieren bereiden rekening te houden met welke oliën die u gebruikt. Omeletten zijn een manier om pack smaak-, voedings- en een volle maag alles in één.

Vlees

Bij aankoop van vlees bent u beste af aankoop direct van uw gezondheid te slaan of de slager. Vers vlees, vers vlees en verse zeevruchten zal worden gluten en caseïne gratis. Wees voorzichtig, echter met voorverpakte vleeswaren, want ze kunnen toegevoegde ingrediënten bevatten. Ook al kan je lunch vlees dat is gluten - en caseïne-vrij, u kan niet er altijd voor zorgen dat de machine die wordt gebruikt bij de delicatessen is veegde omlaag en gereinigd. Tofu is een substituut voor vlees en kan worden bereid met natuurlijke kruiden.

Groenten en fruit

Verse groenten en vers fruit bevatten geen gluten- of caseïne. Omvatten een grapefruit met ontbijt, in blokjes gesneden bananen, aardbeien of hele druiven met lunch, en verse asperges, verse aardappelen of verse artisjokken met diner. Verse gehakte ajuin, verse champignons, zout en peper met uw omelet omvatten.


gerelateerde artikelen