Eiwit Shake ingrediënten van Super Skinny mij door Louise Burke

May 23

In de documentaire "Super Skinny Me" volgt Louise Burke een eiwit-dieet dat bestaat uit twee shakes en een eiwitrijke maaltijd per dag, totaal niet meer dan 800 calorieën. Er zijn een paar manieren dat u deze eiwit shakes thuis kunt maken. U kunt mengen en proteïne poeders zelf drinken of mix ze met verschillende ingrediënten voor een lekkerder traktatie.

Aardbeien soja melk eiwit Shake

Zodat de aardbeien soja melk eiwit shake plaats 1 kopje ijsblokjes, 1 kopje sojamelk, een portie van favoriete eiwit poeder schud mix en 1 kopje aardbeien (regelmatige of bevroren) in een blender. U kunt ook de aardbeien met een ander fruit. Pureer tot glad.

Vetvrije melk eiwit Shake

De vetvrije melk eiwit shake voegt extra eiwit van eieren. Het toevoegen van een portie van uw favoriete eiwit poeder shake mix, een paar eieren, 1 kopje melk fat (gratis), een hele banaan (regelmatige of bevroren) en 1 kopje ijsblokjes aan de blender. Pureer tot glad.

Iced koffie eiwit Shake

De ijskoffie eiwit shake kun je omhoog en gaan in de ochtend. Combineren 1 kopje melk (fat gratis), 1 kopje van ijsblokjes voor favoriete eiwit poeder shake mix, en 1/2 kopje van uw favoriete koffie (koud) serveren. Meng tot glad.


gerelateerde artikelen