Zigeuner kleding Tips

June 2

Zigeuner kleding Tips

Als er een zigeuner chique stijl je na in je garderobe, kijken niet verder dan geïnspireerd landingsbaan collecties en celebrity-ensembles die hun signalen uit de rijk-hued, luxe bezienswaardigheden en geluiden van Marokko en Oost-Europa nemen. Hoewel beheersen van deze gratis-spirited, Boheemse sfeer moeilijk lijkt als het buiten uw normale routine voor het aankleden, wees gerust--de gelaagde, is mix-it-up aard van zigeuner kleding gemakkelijk te bereiken met enkele stevige Stijltips.

Eclectische mix-Prints

Bij het samenstellen van een zigeuner-geïnspireerde outfit, altijd mengen uw afdrukken. Een outfit vol van vaste stoffen of een enkele afdruk zal volledig de boot missen. Bijvoorbeeld naar een trui met slanke strepen in variërende tinten grijs bereiken en trek op een rode, groene en mosterd rok in een af te drukken, zoals ikat of onthard zigzag. Uw voeten in zwarte hoge-hak laarzen knallen en je bent klaar. En trek op een alle-over bedrukte jurk met lange mouwen en een ingerichte bodice, gevolgd door een lange, vloeiende rok--visualiseren van een zwart-wit abstracte print. Schuif je voeten in smaragd groen of hete koraal pompen. Gooi je haar in een vlecht losse kant voor een solide afwerking.

Kies dramatische silhouetten

Grote gaan of doe geen moeite proberen als het gaat om styling zigeuner. Of het nu een minidress of een combinatie van blouse, rok en jasje, spelen met de verhoudingen. Voor een blik alle vormen maar apple organen kunnen proberen op een warme zomerdag, gooi op een baggy, oversized shirt-jurk en cinch van de taille met een bruin suede, gold-rammelde gordel. Vervolgens schuif je voeten in bruinleren gladiator sandalen. Of, voor een koeler weer benadering, bereiken voor lange, vloeiende maxi rokken, zachte coltrui truien, mouwloos truien met hoge Halslijnen en herenkleding-geïnspireerde jasjes. Laag omhoog en niet te veel zorgen over je conventioneel evenwichtige outfit--een maxi rok met een driekwart-lengte tweed jas is recht op het geld. Toevoegen van een paar van sierlijke, zwart fluweel, lace-up laarsjes en je bent klaar.

Toevoegen van goud, gratis-Spirited sieraden

Toevoegen vleugje goud waar u kunt--een gemakkelijke manier om dit te bereiken is door het toevoegen van gouden sieraden. Echter overslaan iets dat kan lijken ook gestructureerde of conservatief, en in plaats daarvan kiezen voor gratis-spirited, grillige stukken. Een oproep aan de zintuigen aan uw getup toevoegen door met inbegrip van een ketting met kleine medaillons of klokken voor een rammelende geluid als je loopt. Of, dikke ringen, manchetten, armbanden of unieke stukken, zoals ring-en-armband hybriden of fraai gedetailleerde dangle oorbellen toevoegen.

Stapel op de accessoires

Je misschien hebt gehoord stylisten of vrienden vermelden dat u altijd een accessoire of sieraad verwijderen moet alvorens je outfit compleet en op passende wijze bewerkte. Echter, met zigeuner kleding, meer vrolijker. Voeg dat een diskette voelde hoed aan elke outfit te geven een extra, gratis-spirited rand. Aangetrokken richting van oversized lederen tassen met gouden hardware of fringe; of, bereiken voor beachy, kleurrijke tassen gemaakt van stro tijdens de warmere maanden. Stapel op de sieraden, voeg een faux-fur vest en je hoofd in de goede richting.


gerelateerde artikelen