Hoe om te praten met tieners over School en rangen

May 20

Hoe om te praten met tieners over School en rangen

Wanneer uw kind rangen zijn uitglijden op school, kan vroeg hem over de verandering lijken als een aanval en veroorzaken hem om de situatie te voorkomen. Als u nodig hebt om te openen van een dialoog en praten met tieners over school en rangen, moet u dat doen op hun tijd en op hun manier. U kunt uw tiener om te praten over rangen niet dwingen. Langzaam gaan, houd het toevallige en bieden uw ouderlijke steun als partner bij het verkrijgen van de beste kwaliteiten mogelijk.

Stap 1

Wachten op het juiste moment om het onderwerp benaderen. Blindsiding van uw tiener door te vragen voor een formele bespreking, per rang overgingen op het schoolrapport en schelden haar voor de resultaten lijkt te veel als een geplande aanval en kan haar boos worden. In plaats daarvan, wachten op een casual tijd--eten diner, zittend in de auto of kijken naar een tv-show--om te benaderen het onderwerp van de wijziging in de rangen. Vermijd zeuren of wijzen vingers, zelfs als je woedende met de jongste berichten uit school. Houden uw koel gaat een lange manier in het uitnodigen van uw tiener om open te stellen voor jou. ABC News stelt zelfs voor dat kinderen die eten met hun families hebben en praten over dergelijke onderwerpen als school en rangen eigenlijk beter op school algemene doen.

Stap 2

Praten over de meest voor de hand liggende veranderingen eerste. Vermelden van een daling in de rangen of een gebrek aan buitenschoolse activiteiten, en geven van uw tiener genoeg tijd om uit te leggen zijn kant van het verhaal. Hem eraan herinneren dat hij moet verantwoordelijkheid nemen voor zijn eigen daden; Als hij de schuld op een leraar of beheerder plaatsen, sturen hem naar verantwoordelijkheid door vroeg hem wat hij anders zou hebben gedaan.

Stap 3

Werk op samen een oplossing te ontwikkelen die kan school een meer positieve ervaring. Praat over instelling tijd opzij met huiswerk, vragen van docenten over de toewijzingen van de extra-krediet en planning van uw tiener dag goed zodat ze alle haar buitenschoolse activiteiten passen kan in terwijl het nog steeds slagen op school.

Stap 4

Een partner in uw kind huiswerk worden door te investeren tijd en interesse in zijn rangen. Om te helpen met huiswerk, of bieden om hem naar de bibliotheek of het museum voor toewijzingen beschikbaar zijn.

Stap 5

Bieden prikkels en gevolgen om schoolwerk en rangen een prioriteit. Bijvoorbeeld, meldt Don en Tanyeil-generaal maakte van hun zoon, Trenton, staan op een hoek van de straat met een vertoning van de sandwich board van zijn slechte cijfer voor de wereld te zien, de New York Times. Hoewel u misschien niet zo drastisch in uw straffen, kan verwijderen van voorrechten helpen benadrukken het belang van school aan uw tiener.


gerelateerde artikelen