Perfecte Pullup vs. Iron Gym

June 18

De perfecte Pullup en Iron Gym zijn zowel privé-gebruik pullup-balken die geschikt is voor een paar andere oefeningen-- maar die gelijkenis opzij zetten, ze kon niet meer anders. De perfecte Pullup moet worden hardware-gemonteerd in uw deuropening, maar in hoogte worden aangepast zodat hebt u de mogelijkheid zelf geassisteerde pullups uitvoeren of zelfs omgekeerd rijen. De IJzeren Gym vereist geen montage hardware, maar voor zichzelf geassisteerde pullups niet aanpassen.

Denken over installatie

Als u het huren van uw woning en de voorwaarden van uw lease-overeenkomst verbiedt u boren in uw muren of deuren, is de IJzeren Gym uw duidelijke keuze. Het wordt geactiveerd met behulp van hefboomwerking alleen--geen hardware--zo eenmaal gemonteerd je kunt installeren in uw deuropening en deze vervolgens verwijdert, in slechts een paar seconden. De perfecte Pullup kan worden snel en gemakkelijk verwijderd van uw deuropening te; het alleen dia's binnen en buiten de montagebeugels. De montagebeugels zijn echter bedoeld om te blijven permanent in de plaats.

Tweaking uw Pullups

Als, aan de andere kant, kunt u niet heel beheren volledige pullups nog, is de perfecte Pullup een vriendelijker optie. De pullup bar is gemonteerd op een achtervork zodat het kan worden ingesteld in de buurt van de bovenkant van de deuropening--voor volledige pullups-- of laag in de deuropening, latend u duwen met uw benen of gewoon je hielen stilhoudt boven de grond te nemen deel van het gewicht.

Perfecte Pullup oefeningen

Naast pullups, kunt u de perfecte Pullup achtervork vrijgeven zodat de balk vrij beweegt en gebruik het voor staande rijen; of doen pushups, bench dips en rijen met de bar in de instelling laag ondersteboven. U kunt ook hangen aan de bar--in de hoge instelling--voor het ophangen van de leg raises en reverse crunches.

Ijzer sportschool oefeningen

De Iron Gym, ter vergelijking, parallel-grip pullups naast de neutrale grip biedt, en herbergt hanging leg raises of reverse crunches ook; maar dat is het als gemonteerd in de deuropening. U kunt ook de IJzeren Gym verwijderen, zet deze dan ondersteboven op de vloer, en gebruiken als pullup handgrepen of dip bars, hoewel uw bereik van de beweging op de dips beperkt zal zijn. Tot slot, als u het ondersteboven Iron Gym in de bodem van een deuropening wig, ook kunt u het om je voeten voor situps te verankeren.

Formaat- en gewichtsbeperkingen

De perfecte Pullup heeft een beperkt draagvermogen--220 ponden-- en deuropeningen tussen 27 en 36 inch breed past. Officiële website van de Iron Gym niet lijst zijn draagvermogen of grootte beperkingen, maar online detailhandelaars zeggen het heeft een gewichtslimiet van 300-pond en deuropeningen van 24 tot 32 inch breed past.


gerelateerde artikelen