Fitnessclubs in Zuid-Jersey

November 17

Zuidelijk New Jersey is de term die gebruikt wordt voor die gemeentes die betrekking hebben op het zuidelijke deel van de staat. De hele regio speelt gastheer voor talloze manieren om een actieve en gezonde levensstijl, met inbegrip van het bijwonen van een fitnessclub. Elke sportschool in het gebied heeft de typische faciliteiten zoals krachttraining apparatuur, cardio-apparatuur en groep oefenen klassen. Sommige bieden zelfs aquatische klassen.

Groep-oefening

Nemen van een klasse Spinning is slechts één manier om te blijven passen bij Cape Fitness, gelegen in Cape May. Tijdens de les, niet alleen zal u branden calorieën op de upright bike maar zult u ook je spieren houden in vorm. Hebt u de mogelijkheid om controle van de weerstand, waardoor trappen gemakkelijker of moeilijker.

Als u op zoek bent naar iets dat zal je gaan, neem een Zumba-klasse bij Tilton Fitness, gelegen in Galloway in Atlantic County. De klasse combineert Latijnse en internationale muziek met ritmische bewegingen voor een hoog-energetische training die uw lichaam afgezwakt en gebeeldhouwd zal verlaten.

Zwemmen

Zwemmen is een groot deel van het verblijf in vorm. De Vineland YMCA, gelegen in de Vineland in Cumberland County, biedt een scala aan zwemmen lessen en activiteiten, waaronder schoot zwemmen, een mastergraad duik programma, aqua fit, diep water training en basic zwemmen lessen voor zowel volwassenen als kinderen.

Toekomstige Fitness, gelegen in de heuvel van de kers in Camden County, biedt een grote zwemmen programma om te helpen u verblijf in vorm. De faciliteit heeft drie overdekte zwembaden die host zijn van verschillende typen klassen en aërobe activiteiten. Er zijn zwemmen klinieken, leven-bewaken klassen en het hele jaar door aquatische, zoals Aqua Boot en Hydro-Pilates.

Cardio-apparatuur

Voor een geweldige cardiotraining, hoofd over aan Bally Total Fitness, gelegen in Deptford in Gloucester County. De club heeft stationaire fietsen, loopbanden, cross trainers, elliptische machines en trap klimmers die kunnen worden gebruikt om de Toon en het beeldhouwen van uw lichaam naast het bieden van een goede training voor je hart.

Anytime Fitness, gelegen in het Mays Landing in Atlantic County, biedt ook een scala aan cardio-apparatuur om te verblijven in vorm. De club functies loopbanden, elliptisch cross-trainers, oefening cycli en trap klimmers. Aangezien de club een 24-uurs fitnesscentrum is, kunt u uw training hebben elk moment van de dag.

Krachttraining

Fitness in Jersey, gelegen in Pennsville in Salem County, is uitgerust met de nieuwste krachttraining apparatuur en vrije gewichten. Toon en beeldhouwen van uw lichaam, zoals u zich richten op specifieke gebieden met behulp van een van de vele machines ontworpen voor individuele oefeningen.

Hardbodies sportschool en Fitness, gelegen in Sea Isle City in Cape May County, heeft ook een veelheid van apparatuur om de Toon van uw spieren. De sportschool heeft de laatste in vrije gewichten en individuele machines tot doel specifieke gebieden van je lichaam.

Racquetball

Deelnemen aan een spel van racquetball op de heuvel van de kers gezondheid en Racquet Club, gelegen in de heuvel van de kers in Camden County. De club heeft vier racquetball rechtbanken met een top-of-the-line wand paneel systeem op elke baan. De club heeft mixers en speciale uitdagingen om je onderweg. Er is ook een aparte racquetball club gericht op senioren boven de leeftijd van 55.

Racquetball rechtbanken zijn ook verkrijgbaar bij Greate Bay racket en Fitness, gelegen in Somers Point in Atlantic County. De club verwijst naar de rechter als squashbanen, maar ze kunnen ook worden gebruikt voor racquetball spelen. De club beschikt over vier rechtbanken: twee singles van internationale rechtbanken en twee doubles van de Noord-Amerikaanse rechtbanken.


gerelateerde artikelen