Calorieën in Guacamole Dip

March 5

Calorieën in Guacamole Dip

Hoewel de guacamole kan bieden een relatief hoog aantal calorieën per portie, is het een gezonde toevoeging aan uw dieet. Deze calorieën zijn voorzien van verschillende voedingswaarde. Skip recepten die oproep voor zure room, roomkaas of mayonaise. In plaats daarvan, guacamole, die voornamelijk uit avocado's bestaat voor te bereiden.

Identificatie

Guacamole is een avocado gebaseerde duik die is ontstaan in Mexico. Avocado is meestal aardappelpuree met tomaten, uien, pepers en specerijen, de GourmetSleuth website legt uit. Vaak toegevoegde kruiden bevatten komijn, koriander, cayenne peper, tijm en knoflook.

Voeding

Een portie 1/2-cup guacamole bevat 155 calorieën. Het verpakkingen 17,5 gram vet, 1 gram, waarvan verzadigd is, en de rest komt van onverzadigd vet. Guacamole bevat ook 355 milligram natrium, 6 gram van eiwit en 6 gram vezels.

Gezondheid

Hoewel guacamole hoog in vet is, is het vooral de "goede" soort vetten, enkelvoudig onverzadigde vetten. Enkelvoudig onverzadigde vetten kan helpen bij het verlagen van cholesterol bloedspiegels, volgens Go Ask Alice!, Columbia University's Health Services Internet-bron. Het kan lager cholesterol LDL, "slechte" cholesterol en verhogen HDL cholesterol, de "goede" cholesterol. Guacamole is ook rijk aan kalium, beta-caroteen, vezels en folaat.


gerelateerde artikelen