Uithoudingsvermogen oefeningen voor kinderen

February 25

Uithoudingsvermogen oefeningen voor kinderen

Veel gezonde gewoontes ontwikkelen vroeg in het leven en fysieke activiteit en uithoudingsvermogen is geen uitzondering. Uithoudingsvermogen ontwikkelt als kinderen oefenen en verhogen van de hoeveelheid activiteit die hun lichaam produceren kunnen, wat resulteert in sterkere spieren, minder lichaamsvet en een verminderde kans op het ontwikkelen van diabetes of hoge bloeddruk. Volgens de gezondheid van de kinderen, moeten kinderen krijgen ten minste 60 minuten matige lichaamsbeweging meeste, als niet alle dagen van de week. Deze fysieke activiteit moet een combinatie van geplande en ongeplande activiteiten. Gelukkig, spelletjes en regelmatige Speeltuin activiteiten zijn een bron van oefening voor vele kinderen.

Aerobic oefeningen

Regelmatige aërobe oefeningen verhogen de hartslag en uithoudingsvermogen, naast de versterking van de longen. Volgens een studie van 1995 waarnaar wordt verwezen in de kindergeneeskunde Journal, verhoogd regelmatige lichaamsbeweging eenmaal per week gedurende 12 weken de maximale zuurstofopname bij schoolgaande kinderen. Kinderen worden vaak aërobe oefening krijgen bij het spelen van games zoals tag of springtouw. Andere voorbeelden van aerobics zijn basketbal, fiets rijden, joggen, rolschaatsen, schaatsen, dansen en voetbal. Wandelen of fietsen naar en van school is ook een goede manier om aërobe oefening krijgen en uithoudingsvermogen op te bouwen.

Sterkte oefeningen

Kinderen kunnen meer uithoudingsvermogen ontwikkelen door deelname aan kracht oefeningen. Hoewel veel volwassen kracht oefeningen gewichtheffen en crunches omvatten, kunnen kinderen ervaren resultaten van elke dag spelen thuis of op het schoolplein. Gaat over de monkey bars, structuren of bomen klimmen spelen en speels worstelen met vrienden of broers en zussen werkt spieren in de armen, benen en buik.

Zwemmen

Zwemmen is een effectieve manier om te bouwen van uithoudingsvermogen, volgens Kids oefening. Zwemmen lessen of gewoon spelen in een zwembad aanbieding een aërobe en kracht gebouw activiteit waarvoor minder inspanning dan activiteiten op het droge. Dit is te wijten aan het drijfvermogen in water ter ondersteuning van het lichaam de bewegingen, waardoor zwemmen een bijzonder goede training voor kinderen met voorwaarden die andere oefeningen zoals juveniele artritis, obesitas en astma bemoeilijken.


gerelateerde artikelen