Calendula kan profiteren uw huid?

October 22

Calendula kan profiteren uw huid?

Overzicht

Calendula, een extract van de plant, is doorheen de geschiedenis in de voorbereidingen van de huid gebruikt. Calendula is gunstig voor droge of beschadigde huid en bevordert ook de snelle genezing en regeneratie van de huid dankzij zijn anti-inflammatoire en antibacteriële eigenschappen. Volgens «««YourHealth.com, kan calendula topisch toegepast helpen verminderen ontsteking en bevorderen de genezing van wonden, brandwonden, eczeem en andere inflammatoire huidaandoeningen.

Wondgenezing

Wegens calendula de anti-inflammatoire en antiseptische eigenschappen, wordt het vaak gebruikt bij de voorbereiding van zonnebrand, uitslag, insectenbeten en andere milde huidirritaties. Calendula behandelingen kunnen helpen kalmeren contactdermatitis van milieu-oorzaken. Volgens «««WoundsResearch.com steunt klinische gegevens de eigenschappen van calendula in actuele toepassingen van 2 tot en met 10 procent. Calendula het effect op de ontsteking en weefsels regeneratie maakt het een effectieve natuurlijke wond genezer.

Soepele huid

Calendula olie wordt vaak gebruikt voor droge of beschadigde huid. Het heeft natuurlijke herstelmaatregelen eigenschappen die de huid met een jeugdige gloed doordringen. Calendula olie wordt ook gebruikt voor het beschermen van de huid tegen vroegtijdige veroudering en dunner worden van de huid. Calendula is veilig genoeg om te worden gebruikt op de delicate huid onder de ogen voorkomen Hanenpoten. Crèmes met calendula worden ook gebruikt voor de behandeling van luieruitslag.

Contra-indicaties

Actueel gebruik van calendula kan resulteren in een huiduitslag hebt u allergie voor goudsbloem of pot goudsbloem. Bijwerkingen zijn zeldzaam, en er zijn geen bekende drug-interacties. Volgens Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, moet calendula vermeden worden tijdens zwangerschap en lactatie.


gerelateerde artikelen