Laarskampen voor onhandelbare tieners in de Los Angeles en omgeving

October 15

Laarskampen voor onhandelbare tieners in de Los Angeles en omgeving

Als uw tiener gedragsproblemen heeft, hem te sturen naar het kamp van de laars kan worden een optie om te proberen te verlichten zijn problemen. Hoewel boot camp een optie die goed moet worden overwogen is, kan wonen in een grote stad zoals Los Angeles vereenvoudigen het proces omdat zijn grote bevolking meer opties betekent.

Falcon Ridge Ranch

Falcon Ridge Ranch gebruikt paarden therapie om te helpen uw tiener overwinnen haar gedragsproblemen--camping personeel geloven dat het kalmerende effect van paarden kan helpen tieners laten hun hoede omlaag. Falcon Ridge benadrukt empathie als een manier van omgaan met uw tiener onderliggende kwesties. Naast het selecteren van equine deskundigen om te helpen met uw tiener therapie, bieden de ranch ook structuur, begeleiding en counseling aan het einde van haar opstandig gedrag.

Vitale interventie en directionele alternatieven

Onder de voogdij van het politiekorps van Los Angeles is VIDA een boot camp programma ontworpen om te helpen uw tiener beteugelen van zijn gedrag. Het kamp accepteert geweldloze, at-risk tieners leeftijd 11 tot en met 17 die Toon problemen met academici, besluitvorming en parentale relaties. De 16-weken-programma bestaat uit acht uur zaterdag op de dichtstbijzijnde VIDA locatie aan hun huis, een nacht oriƫntatie en wekelijkse sessies. Ouders kunnen ook deelnemen aan de wekelijkse sessies om te krijgen een beter begrip van hun tiener problemen en werken aan het opbouwen van een sterkere relatie met hem.

Wingate wildernis therapie

Bij Wingate, personeel geloven dat uw tiener meer profiteren kan van wordt in een outdoor omgeving dan in een overdekt. Een woestijn omgeving, gecombineerd met gevestigde therapeutische praktijken, zal het helpen van uw tiener werk door zijn problemen met langdurige gevolgen, volgens de website van het kamp. Uw tiener kunt verwachten om te gaan op lange wandelingen, therapie sessies te ondergaan op de kliffen en ravijnen en kunnen werken aan zijn gedragsproblemen zonder de afleiding van het stadsleven.

LAPD jonge effect programma

Als uw tiener veroordeeld is geweest voor haar eerste overtreding, is een optie om het ondergaan van een mini boot camp gesponsord door de Los Angeles Police Department. Uw tiener moet door de rechtbanken en bij succesvolle toelating worden doorverwezen, zij treedt het kamp van de laars. Van de LAPD programma is ontworpen om te helpen uw tiener erkennen van de gevolgen van haar misdaad door schilderij over graffiti, voltooiing van de klasse van een gevoel van eigenwaarde en het bijwonen van een groepsdiscussie geleid door verschillende ex-veroordeelt. In tegenstelling tot andere laarskampen zijn ouders verplicht bij te wonen van de kamp van de laars met hun tiener en ga naar een aparte ouderschap-klasse.


gerelateerde artikelen