Voordelen van vitamine E 400 IU

February 24

Voordelen van vitamine E 400 IU

Vitamine E is een anti-oxidant dat ook de gezondheid van rode bloedcellen bevordert, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Antioxidanten helpen beschermen en herstellen van cellen van het lichaam. Vitamine E helpt ook het bloed stollen, bescherming van het lichaam wanneer er een blessure optreedt. De National Institutes of Health aanbevelen dat volwassen mannen en vrouwen op zijn minst krijgen 22.4 IU vitamine e per dag. Zwangere of zogende vrouwen moeten ten minste 28.4 IU dagelijks. Nemen van een supplement van 400 IE vitamine e kan helpen bevorderen van gezondheid. Alle vitaminesupplementen met uw arts alvorens hen te bespreken.

De gezondheid van de huid

Vitamine E in aanmerking huid gezondheid op verschillende manieren, volgens gezonde huidverzorging. Vitamine E's antioxiderende eigenschappen kunnen helpen voorkomen van voortijdige veroudering en helpen de huid genezen van schade veroorzaakt door de zon of door letsel. Vitamine E interageert ook met vitamine A in het lichaam, versterking van het vermogen van beide vitamines te genezen en beschermen de huid. Inname van een supplement van vitamine E dagelijks kan helpen bevorderen van de gezondheid van de huid.

Eye gezondheid

Vitamine E helpt ook bescherming van de gezondheid van het oog, volgens de American Optometric Association. Na voldoende vitamine E in uw dieet, is een sleutelelement in het vertragen van de progressie van zowel maculadegeneratie en staar. Ook bevordert een gezonde netvlies, en wordt gegeven aan laag geboortegewicht gewicht baby's te beschermen hun vroege ontwikkeling van het oog. De American Optometric Association beveelt aan adequate niveaus van vitamine E, hetzij door het kiezen van voedingsmiddelen rijk in de vitamine of, onder toezicht van een arts, door toevoeging van een vitamine E aanvulling aan uw dagelijkse routine krijgen.

Menstruatiepijn

Ten minste 400 IE vitamine e per dag kan helpen verlichten van de pijn van de menstruele krampen. In een studie aangehaald door de Universiteit van Maryland Medical Center, aanvulling patiënten die nam een vitamine E voor de twee dagen voordat hun periodes begon en drie dagen na ervaren minder pijn van de menstruele krampen dan patiënten die een placebo nam. Omdat pijn met menstruatie op een medische probleem zoals baarmoeder vleesbomen of bekken ontstekingsziekte wijzen kan, hebben uw pijn geëvalueerd door een arts voordat u een supplement van vitamine E toevoegt aan uw maandelijkse routine.


gerelateerde artikelen