Behandeling van gezwollen ogen & sinussen

March 18

Behandeling van gezwollen ogen & sinussen

Overzicht

Artsen op de Becker neus en Sinus Center verslag dat sinusitis is één van de meest voorkomende aandoeningen in Amerika. De sinussen worden ontstoken door blootstelling aan bepaalde elementen zoals rook, vervuiling en schimmel of in reactie op een infectie. Behandeling van gezwollen ogen en sinussen is meestal tweeledig, vereisen medicatie en binnenlandse rechtsmiddelen.

Antibiotica

Behandeling van gezwollen ogen & sinussen

De soorten van de geneeskunde die behandelen van sinusitis is afhankelijk van de onderliggende oorzaak van het probleem. Antibiotica worden doorgaans gebruikt voor de behandeling van bacteriële infecties die de ontsteking veroorzaken. Een monster van het slijm getest in het laboratorium kan bij het vaststellen van het soort bacteriën en rijden de keuze van de dokter van antibioticum. Antibiotica kunnen hebben bijwerkingen waardoor extra zwelling in het gezicht en de ogen, zoals wanneer patiënten een allergische reactie op een medicijn ervaren. Ook de tong kan opzwellen en de patiënt moeite met ademhalen kan hebben. De meest voorkomende bijwerkingen van antibiotica zijn maagkrampen, misselijkheid en diarree.

Irrigatie

Behandeling van gezwollen ogen & sinussen

Terwijl de medicatie werkt, die kan tot 14 dagen duren, er zijn home remedies en andere medische behandelingen die kunnen worden toegepast om te wenden uit de symptomen van de sinusitis en bijdragen aan het verminderen van de zwelling. Irrigatie kan helpen verminderen zwelling die veroorzaakt de wallen en belemmert het genezingsproces. Patiënten kunnen een waterpik apparaat gebruiken op lage instellingen, een nasale lamp zoals die gebruikt voor zuigelingen of een flesje neusspray in te voegen van de oplossing in de neusholte.

Het maken van een irrigatie-oplossing van 1 theelepel zout, een pint van gekookt water en 1/4 theelepel zuiveringszout. Nadat de oplossing is afgekoeld, schiet het omhoog in de sinussen twee of drie keer per dag als nodig. Patiënten kunnen liggen en leg een koele, vochtige handdoek zand in de ogen te verminderen de zwelling nog meer.

Antihistaminica

Behandeling van gezwollen ogen & sinussen

Mensen die lijden aan chronische sinusitis meestal gebruik van antihistaminica. Allergieën voor gemeenschappelijke stof, pollen en schimmels kunnen irriteren de sinussen en veroorzaakt zwelling in het gezicht en de ogen op een regelmatige basis als niet gecontroleerd. Antihistaminica doen de allergieën niet genezen, maar behandelen de ongemakkelijke symptomen van benauwdheid en gezwollen gelaatstrekken. Antihistaminica werken het beste als een preventieve maatregel wanneer patiënten weten dat ze zullen worden blootgesteld aan hun allergeen, zoals wanneer ze zou kunnen zijn in een park of het bezoeken van iemand die een kat heeft. Bijwerkingen van antihistaminica zijn droge mond, urinaire problemen en wazig zicht.

Chirurgie

Behandeling van gezwollen ogen & sinussen

Patiënten die leven met constant gezwollen gezicht symptomen en niet reageren op andere behandelingen overwegen chirurgie te corrigeren een nasale vervorming of een ander probleem dat ervoor zorgt dat de sinusitis. Sinus chirurgie kan het verwijderen van de permanente blokkades waardoor de ontsteking en zwelling. Bewijs van poliepen in de neus of een aangeboren misvorming van de nasale botten mogelijk chirurgie om vast te stellen. Terwijl de ogen en het gezicht gezwollen onmiddellijk na de operatie als gevolg van het trauma zijn zal, kunnen patiënten vrijstelling van de constante druk van gezwollen sinussen met een paar weken verwachten.


gerelateerde artikelen