Wat zijn de voordelen van het SAP voor kankerpatiënten?

February 5

Medisch beoordeeld door
Brenda Spriggs, MD, MPH, MBA

Wat zijn de voordelen van het SAP voor kankerpatiënten?

SAP, of het ambacht van het mengen van de groenten en fruit samen in een vloeibare maaltijd, zijn afhankelijk van de voedingswaarde van antioxidanten, enzymen en phytonutrient bronnen. Voor velen die chirurgische procedures hebben, kunnen chemotherapie of straling behandelingen die afbreuk doen aan hun natuurlijke vermogen om te kauwen of slikken, SAP een enige bron van voeding. Het National Cancer Institute stelt dat terwijl de jury nog steeds op het vermogen van de voeding om te voorkomen of omkeren van kanker is, de voordelen van het mengen van de nutriënt-dichte voedingsmiddelen voor de opbouw van immuniteit niet kunnen worden afgedaan.

Anti-oxidanten

SAP is een manier om anti-oxidanten--stoffen die het lichaam tegen cellulaire schade gemaakt door vrije radicalen beschermen. Volgens de National Cancer Institute, kan vrije radicalen kanker veroorzaken of een bestaande ziekte vooruitgang. Een dieet rijk aan de antioxidanten geboden door groenten en fruit bevatten beta-caroteen, lycopeen en vitaminen A, C en E. gebruikt in een dagelijkse combinatie, zij kunnen mogelijk langzaam of te voorkomen dat de ontwikkeling van kanker, kracht en uithoudingsvermogen verbeteren en voorkomen infectie.

Gunstige enzymen

Een verscheidenheid van groenten en fruit bevatten enzymen. Ze zijn eiwitmolecules die in planten en mensen voorkomen. Voorstanders van een rauwe voeding suggereren dat ongekookt voedsel behouden hun enzymen, die gunstig voor een goede gezondheid zijn. SAP zou deze enzymen behouden. Echter, de University of Texas MD Anderson Cancer Center poneert dat terwijl de zuren in de maag is breken van deze krachtige enzymen, een persoon ontvangt nog steeds een gezonde selectie van voedsel dat bevordert de spijsvertering en giftige stoffen in het lichaam kan elimineren.

Fytonutriënten

Fytonutriënten, ook wel aangeduid als fytochemicaliën, zijn natuurlijke chemische stoffen in planten. Het Amerikaanse ministerie van landbouw de landbouw zoekservice zegt fytochemicaliën kan worden verkregen door middel van fruit, groenten, granen, peulvruchten, noten en theebladeren. Er zijn negen klassen van fytonutriënten: carotenoïden, flavonoïden/isoflavonen, inositol fosfaten, Lignanen, isothiocynates/indolen, fenolen/cyclische verbindingen, Saponinen, sulfiden/thiolen en terpenen. Naast hun antioxiderende eigenschappen, zij een impuls geven aan het immuunsysteem, steun van cel naar cel communicatie, veranderen van oestrogeen stofwisseling, kanker te bestrijden en herstel van DNA schade als gevolg van vrije radicalen.


gerelateerde artikelen