Natuurlijke Home Remedies voor haar breuk

October 29

Natuurlijke Home Remedies voor haar breuk

Voortdurend gestileerd, geborsteld of chemisch behandeld haar kan beschadigd raken of gemakkelijker breken. Omdat het haar een van de eerste dingen die een persoon ziet is, gezond haar hebben een hoger gevoel van eigenwaarde te kan bevorderen. Ga naar natuur voor remedies voor haar breuk sterker, veerkrachtiger haar te krijgen.

Dieet

Goede voeding is essentieel om te voorkomen dat de breuk van haren, volgens BeyondJane, een website voor vrouwen. Een goed uitgebalanceerd dieet met inbegrip van fruit, krijgt groenten, gehele korrels en mager eiwitten betere voeding dan een vol fastfood. Vitaminen zijn essentieel voor het handhaven van een gezonde hoofdhuid en haren. Verbeteren van uw dieet zal het verbeteren van de algehele conditie van je haar.

Onderhoud

Regelmatig gebruik van shampoo en conditioner kan helpen voorkomen dat haar breuk. Shampoos en conditioners van hetzelfde merk worden aanbevolen door de dagelijkse gloed website omdat ze soortgelijke ingrediënten en ontwerp hebben. Handdoek droog haar licht, genieten van het water zonder trekken op het haar. Kam haar voorzichtig, vooral als het nat is. In plaats van het trekken van de klitten, door je vingers of een detangling shampoo te gebruiken. Haar moet worden ontdaan over één keer per maand om te voorkomen dat gespleten haarpunten en haarbeschadiging.

Hydrateren

Volgens de website van Beauty hersenen kunt u zelfgemaakte olie behandelingen te hydrateren en haar te versterken. Sommige glyceriden, zoals olijf- en avocado-olie, pass gemakkelijk in de haarschacht. Probeer mengen samen, kokosolie en olijfolie voor sterk en glanzend haar. BeyondJane suggereert ook eigeel aan kokosolie toe te voegen. Gebruik de behandelingen over één keer per maand, ongeveer een uur vóór het wassen.

Stress Relief

Strakke kapsels en elastiekjes kan aanmoedigen haar breuk. BeyondJane suggereert beperken extensie, vlechten of andere stijlen die op het haar trekken. Houd haar gratis elastiekjes op bed tijd. Gebruik een borstel met natuurlijke borstels en een kam met brede tanden. Chemische behandelingen kunnen benadrukken haar, wat resulteert in breken en schade. De hulp van een professionele haarstylist bij permanenten, het strekken of het inkleuren van haar. Proberen te doen maar één chemische tegelijk. Gelijktijdige behandelingen kunnen dun en haar beschadigen.


gerelateerde artikelen