Hoe om te drinken van Water om een platte buik

October 24

Hoe om te drinken van Water om een platte buik

Regelmatige lichaamsbeweging en een caloriearm dieet worden meestal gebruikt voor het afvlakken van de maag. Oefening helpt verhogen uw stofwisseling, waardoor je lichaam meer calorieën te verbranden. Wanneer u de oefening met een caloriearm dieet combineert, wordt je lichaam gedwongen te gebruiken vetopslag om de calorie-verschil. Zodra u begint met het verbranden van vet rond je lichaam, met inbegrip van uw buik, kunt u een platte buik krijgen. U kunt echter ook verbeteren vetverbranding door drinkwater. Water kan verhogen van uw metabolisme en uw dagelijkse calorie-inname te verminderen.

Stap 1

Drink ijswater te stimuleren uw stofwisseling. Uw lichaam nodig heeft om te warmen het koude water dat zal zal branden van de energie en veroorzaken een toename van uw metabolisme. Dr Mehmet Oz, de gastheer van de Dr. Oz Show, zegt dat u kunt verhogen van uw stofwisseling door 70 calorieën per dag door het drinken van acht kopjes ijswater.

Stap 2

Honderden verlaging van calorieën door drinkwater in plaats van hoge-suiker en calorierijke dranken, zoals SAP en reguliere frisdrank. Elke twee kopjes SAP u vervangen door water zal u helpen voorkomen meer dan 200 calorieën per dag.

Stap 3

Het consumeren van een pint water vlak voor elke maaltijd. Water zal vullen uw maag en verminderen van de hoeveelheid voedsel die u gebruiken kunt, en die uw dagelijkse calorie-inname verminderen zal.

Stap 4

Maak een kopje thee, oolong of groene thee en water gebruiken. De catechines in oolong en groene thee verhogen uw stofwisseling en helpen bij het verminderen van lichaamsvet, volgens studies gepubliceerd in "Obesitas" en "Chinese Journal van integratieve geneeskunde." Wanneer je deze thee regelmatig drinkt, kunt u verbetering van uw gewichtsverlies en afvlakken van uw maag. Verdere verbetering van het effect van calorie-verbranding doordat ijs thee. Gebruik calorie-vrij zoetstof in plaats van suiker om te bezuinigen op calorieën.

Waarschuwingen

  • Hoewel zeldzaam, kan consumeren van teveel water leiden tot een aandoening genaamd hyponatremia. Dit kan gebeuren wanneer uw nieren zijn niet in staat om af te scheiden van het overtollige water je drinkt en in feite de elektrolyt inhoud van uw bloed wordt verdund.

Tips

  • Hoewel water kan verhogen van uw metabolisme en verbeteren van uw gewichtsverlies, is het niet een wonder drankje. Je moet eten van een caloriearm dieet om je lichaam vet voor energie te verbranden. Wanneer u water met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging te combineren, kunt u uw maag afvlakken en gezonder voelen.

Wat die u nodig hebt

  • Water
  • Ijs
  • Oolong of groene thee

gerelateerde artikelen