Welke dranken gebruik Stevia?

January 28

Welke dranken gebruik Stevia?

Zoete chemische stoffen genaamd steviol glycosiden uit de bladeren van de Stevia rebaudiana Bertoni plant zijn de belangrijkste ingrediënten in stevia afkomstige suiker vervangers. Deze producten, die zijn goedgekeurd voor gebruik als levensmiddelenadditieven door de Amerikaanse Food and Drug Administration, zijn steeds vaker voorkomende ingrediënten in frisdranken en andere dranken. Stevia zoetstoffen bevatten geen calorieën en zijn ongeveer 300 keer zoeter dan suiker.

Koolzuurhoudende frisdranken

Diverse merken en soorten verminderd-calorie of calorie-vrij koolzuurhoudende frisdranken bevatten stevia zoetstoffen. Enkele van de merken van koolzuurhoudende frisdranken stevia-gezoet omvatten Sprite Green, Blue Sky gratis, Sans en Zevia. Sprite groen bevat een mengsel van suiker en een zoetstof stevia; het bevat 70 calorieën per portie van 12 oz.. De andere merken gebruik alleen stevia zoetstof en nul calorieën bevatten.

Op smaak gebrachte Vitamine Water

U kunt genieten van het op smaak gebrachte vitamine water als alternatief voor frisdrank of andere dranken. Verschillende merken van smaak vitamine water bevatten een stevia zoetstof, met inbegrip van Glacéau Vitamine Water nul en suikervrij smaken van SoBe Lifewater. Beide merken bieden ook suiker-gezoet variëteiten, dus zorg ervoor om te controleren van de ingrediënten.

Energie- en sportdranken

Sommige merken van sport en energie dranken bevatten stevia zoetstoffen ter vermindering van het aantal calorieën in deze dranken. Verminderd-calorie energiedrankjes waarin stevia glycosiden omvatten Blue Sky Free Energy, Guru Lite, bHIP en FRS gezonde energie. Sport dranken gezoet met stevia extracten zijn Powerade Play, alle Sport natuurlijk nul en suikervrij Sportage Lite. Andere sport drank mixen kunnen ook bevatten de extracten van het stevia; Controleer het etiket.

Vruchtensappen en drankjes

Vruchtensappen en drankjes bewijzen een populaire gebruik van stevia zoetstoffen. Fabrikanten van deze producten doorgaans vervangen door enkele van de natuurlijke suikers in fruitsap extracten van het stevia om verminderd-calorie producten te produceren. Vruchtensappen en drankjes die stevia zoetstoffen bevatten omvatten Trop50, R.W. Knudsen familie licht SAP, Hansen's Low-Cal SAP, oude boomgaard Cranberry Naturals en Odwalla licht rassen.

Gebotteld en ingeblikte thee

Gebotteld of ingeblikte thee kan beroep doen op u voor een drankje voor onderweg. Verminderd-calorie en calorie-vrije versies van deze producten kunnen bevatten extracten van het stevia. Voorbeelden zijn Minute Maid granaatappel smaak thee, Honest Tea nul-calorie producten, Tazo nul calorieën thee rassen en Steaz Iced Teaz en nul-calorie sprankelende groene thee.

Droge drank mixen

Droge drank mixen van verschillende typen kunnen stevia extracten bevatten alleen of in combinatie met andere zoetstoffen of suiker. Controleer het etiket om te bepalen van de zoetstoffen in een droge drank mix. Voorbeelden van producten die stevia zoetstoffen bevatten zijn Crystal Light Pure, Stevita vruchten-smaak drank mixen en Celestial Seasonings Sweet Zinger ijs thee rassen.


gerelateerde artikelen