Hoe om uw haar recht wanneer het Is krullend zonder een Straightener

September 30

Krullend haar straightening vereist schadelijke verwarmde straighteners-- of zo u dacht. Er zijn andere manieren om uw sloten zonder een platte ijzeren rechttrekken, zodat u je haar een pauze van de hitte eens in een tijdje geven kunt. Alternatieve technieken helpen om te ontspannen van de krul uit je haar en dat een soortgelijke gladheid geven uit een straightener, maar nog steeds moet u mogelijk een plat ijzer altijd bij de hand voor haar slechte dagen.

Rechtheid voorbereiden

Stap 1

Reinigen van uw haar met een straightening shampoo. Deze werken door de strengen prepping voor gladheid na douche. Als u op zoek bent naar de slag bij frizz-veroorzakende vochtigheid, zoekt u naar shampoos die cetyl of stearyl alcohol bevatten.

Stap 2

Kies de juiste conditioner. Om te stimuleren glad haar, kies de bijpassende conditioner voor de ontkrulplaten shampoo; Als je haar warmte beschadigd is, moet u wellicht een herstellende conditioner. Vitamine en eiwitrijke versies fungeren als een barrière tegen verdere schade, terwijl ook het repareren van droge, broze tresses. "Oprah" tijdschrift adviseert gebruikend reparatie conditioners voor één tot twee weken op een moment.

Stap 3

Droog met een handdoek je haar met een microfiber handdoek. Als u kiest om het gebruik van een föhn, moet u nog steeds om ervoor te zorgen dat uw haar vochtig en niet nat is voordat u begint met het proces. Microfiber handdoeken niet strippen en schade de haar cuticle als gewone katoenen handdoeken kunt.

Stap 4

Ontwar je haar met een wide-tandkam. Dit soort kam bereidt je haar voor stylen zonder beschadiging van uw strengen langs de weg.

Goede resultaten te krijgen

Stap 1

Toepassing van de straightening crème of gel, met behulp van slechts een dubbeltje-grootte hoeveelheid. Wrijf het product tussen je handen en toe te passen met uw vingertoppen, beginnend bij de hoofdhuid en werk je weg van de rest van je haar. Straightening crèmes de neiging om minder greep, maar meer vochtigheid dan hun tegenhangers van de gel.

Stap 2

Distributie van het product door je haar met een groot wide-tandkam.

Stap 3

Je haar föhnen. Dit kan bieden dezelfde gevolgen als een plat ijzer, maar met een beetje minder schade. Gebruik een paddel borstel of een ronde borstel; Trek kleine secties haar in een straight-out beweging tijdens het föhnen. Zorg ervoor dat uw droger is minstens 1875 watt.

Waarschuwingen

  • Gebruik nooit strijkijzers op nat haar.

Tips

  • Probeer een paar verschillende producten totdat u de gewenste hoeveelheid rechtheid. Vergeet niet dat geen enkel product krullen op eigen volledig zal rechtzetten.

Wat die u nodig hebt

  • Straightening shampoo en conditioner
  • Microfiber handdoeken
  • Wide-tooth comb
  • Straightening crème of gel
  • Föhn
  • Paddel borstel
  • Ronde borstel

gerelateerde artikelen