Lipodrene Vs. kernsmelting dieetpillen

September 28

Lipodrene Vs. kernsmelting dieetpillen

Lipodrene en kernsmelting dieet pillen die beide beloven te smelten van vet en geven u energie. Terwijl geen pil in de wereld ooit bewezen is te smelten van vet, deze producten zowel krijgt u genoeg energie--beide formules bestaan bijna volledig van stimulerende middelen. Het probleem is dat enkele van deze stimulerende middelen onzekere veiligheid records, en er is weinig bekend over de interacties tussen de verschillende stimulerende middelen. Voeg daarbij het feit dat de afzonderlijke bestanddelen zijn verborgen achter "proprietary blends" die niet u vertellen hoeveel u van elk ingrediënt, en je hebt een recept voor gevaar. De Amerikaanse Food and Drug Administration regelt niet supplementen, zodat hun veiligheid en effectiviteit is niet gegarandeerd--Raadpleeg dan uw arts vóór gebruik.

Eventueel effectieve ingrediënten

Zoals veel dieetpillen, zijn zowel de Lipodrene als de kernsmelting gebaseerd op ingrediënten die enkele belofte in gewichtsverlies is gebleken, maar zijn nog niet bewezen. Kernsmelting bevat cafeïne, die uw eetlust kan tijdelijk worden saai, maar elke portie bevat maar liefst drie kopjes koffie. Teveel cafeïne kan leiden tot nervositeit, tremoren, onregelmatige hartslag en misselijkheid. In theorie kon u deze effecten te verminderen door middel van een enkele capsule tegelijk, maar aangezien de aanbevolen portie drie capsules is, dit waarschijnlijk zou de effectiviteit van het product. Lipodrene bevat groene thee-extract, die kan helpen bij het verhogen van het bedrag van de calorieën je verbrandt, maar de effectieve dosis heeft nog niet gekwantificeerd en de gevolgen zijn nog niet op betrouwbare wijze geverifieerd.

Potentieel gevaarlijke ingrediënten

Beide supplementen bevatten synephrine, ook bekend als "bittere sinaasappel." Mayo Clinic voedingsdeskundige Katherine Zeratsky zegt dat hoewel het enigszins effectief zijn kan, het leiden migraine, verhoogde bloeddruk, flauwvallen, hartaanval en beroerte tot kan. Synephrine is een genotmiddel. Het is vooral gevaarlijk in combinatie met andere stimulerende middelen, zoals het is in zowel de kernsmelting en de Lipodrene. Kernsmelting bevat ook yerba mate, een andere stimulerende middelen, die is gekoppeld aan een hoger risico op orale, oesofageale, Long- en blaaskanker. Bijwerkingen zijn angst, misselijkheid, braken en slapeloosheid. Beide supplementen bevatten ook yohimbe, die de National Institutes of Health als "mogelijk onveilig is," behoren tot mogelijke onregelmatige hartslag, inbeslagneming, hartaanval, nierfalen en dood tarieven.

Andere ingrediënten

De FDA verboden ephedra alkaloïden in 2004 als gevolg van bezorgdheid over de veiligheid, ondanks de doeltreffendheid ervan als een gewicht verlies drug. Sindsdien hebben de aanvulling makers extract van de ephedra, die legaal is, om te kapitaliseren op de reputatie van ephedra van doeltreffendheid gebruikt. Helaas, extract van de ephedra lijkt niet van invloed zijn op gewichtsverlies en is gewoon een marketing tool, net als de overige ingrediënten in elke aanvulling. Lipodrene bevat hoodia, theobromine en cassia, en kernsmelting gerst en getande clubmoss. Geen van deze ingrediënten heeft al bewezen effectief om gewicht te verliezen. Beide supplementen ronde hun ingrediënten etiketten met chemische namen zoals N-Methyl-B-phenylethylamine en 3'-5'-cAMP. Deze ingrediënten zijn enzymen en aminozuren die er zijn geloofwaardigheid toevoegen aan het supplement. Ze hebben geen invloed op gewichtsverlies, en ze zijn waarschijnlijk te voeren bijwerkingen bij gezonde volwassenen.

Overall Effectiveness

Als u op zoek bent naar een energieboost, leveren beide pillen zeker. Het enorme bedrag van stimulerende middelen in elke aanvulling betekent in feite, dat moet u voorzichtig te werk. Als je cafeïne-gevoelige, sturen duidelijk. Als u op zoek bent om gewicht te verliezen, zijn deze pillen onwaarschijnlijk om te helpen. Geen chemische triggers vetverlies--zelfs recept dieetpillen vertrouwen op eetlust onderdrukken om je minder eten, en u kunt dat doen op uw eigen. Zelfs als kernsmelting en Lipodrene effectief waren, zou ze niet het risico waard. Elke belangrijke ingrediënt in elke formule wordt geleverd met een lange lijst van schadelijke bijwerkingen, zodat hun gecombineerde effect dat is veel gevaarlijker. Sommige van de kruideningrediënten wellicht een diureticum of laxerend effect, waardoor je voelt lichter, maar dat is, geen vet waterverlies. Het komt terug wanneer u te stoppen met de pillen. Vet verlies komt voort uit veranderingen in levensstijl met inbegrip van een verminderd caloriedieet en regelmatige lichaamsbeweging.


gerelateerde artikelen