De beste Ab Machines voor uw huisgymnastiek

September 25

De beste Ab Machines voor uw huisgymnastiek

AB machines zijn populaire tools voor het trainen van de buikspieren, vaak omdat ze worden geadverteerd als zijnde effectiever dan de traditionele ab oefeningen. Dit is echter vaak niet het geval, als gevonden in een studie gesponsord door de American Council on Exercise en gepubliceerd in "ACE FitnessMatters." Sommige machines zijn slecht gebouwd en overpriced, als goed. Goed gemaakt en effectieve oefeningen die in een huisgymnastiek passen bestaan, hoewel, als u in uw aankopen zijn comforthotel.

AB werkt

De Ab werkt is een van de vele ab machines gemaakt voor de ondersteuning van de nek en terug terwijl het doen crunches. De Ab werkt machine, echter, was de enige machine sterk aanbevolen door de "Popular Mechanics" in een artikel getiteld "Crunch Time: abdominale fitnessapparaten." De Ab werken bestaat uit een rug en nekkussen die voor u liggen op en een bar vast te houden als u crunches uit te voeren. Er zijn andere oefeningen voor de buikspieren mogelijk met deze machine, maar crunches zijn de meest erkende.

Romp Track

De Torso-Track is een kleine, lange ab-machine die gemakkelijk kan worden gleed onder een bed of gekanteld tegen de muur om uit de weg te slaan in een huis fitnessruimte. De Track van de Torso is beduidend beter voor de buikspieren aan te spannen dan een traditionele vloer crunch, volgens de ACE-studie. Dit omvat de rectus abdominus en schuine spieren, die betrekking heeft op de voorkant en de zijkanten van de buik. Het bijhouden van de Torso heeft grepen die langs een track glijden als je aan hen vasthouden. Handhaving van een flat terug en stabiele romp als u de handgrepen van een knielende positie glijden werkt het ABS-systeem. Dit hoeft niet veel ruimte.

AB Roller

De Ab-Roller is vergelijkbaar met de ab werkt machines in grootte. Gebruik van de Ab-Roller voor ab crunches iets doeltreffender is dan een vloer crunch, volgens "Ace FitnessMatters." Houd er rekening mee dat de originele Ab-Roller in deze studie werd getest. Nieuwere modellen zoals de Plus en Evolution bieden meer oefenen en gewicht van de opties, maar hebben een iets ander ontwerp.

Stoel van de kapitein

De kapitein van stoel is aantoonbaar het beste stuk van apparatuur voor ab oefeningen vandaag verkocht, maar het is groter dan de andere machines. Als er ruimte is in een huis fitnessruimte voor deze machine, is het waard de aankoop. De ACE-studie gerangschikt de stoel van kapitein als het beste stuk van apparatuur. De hangende leg raise oefening op dit machine was sloeg slechts door een uitoefening van de niet-machine de manoeuvre van de fiets voor de meest effectieve ab oefening voor de rectus abdominus genoemd. Deze oefening is het beste voor de obliques, hoor.


gerelateerde artikelen