Welke oorzaken Fistula aan formulier met de ziekte van Crohn?

May 30

Welke oorzaken Fistula aan formulier met de ziekte van Crohn?

Ziekte van Crohn is een soort inflammatoire darmziekte, veroorzaakt zwelling en ontsteking van het spijsverteringskanaal. Een van de symptomen van de ziekte van Crohn is de vorming van fistels, die kleine tunnels of openingen, ofwel aansluitende één lus van de darmen om een andere lus of naar een ander deel van het lichaam, zoals de blaas of de vagina. Deze fistels zijn veroorzaakt door de ontsteking en andere veranderingen in de darmen veroorzaakt door de ziekte van Crohn.

Ontsteking

Ontsteking van het slijmvlies van het maagdarmkanaal is de eerste stap naar de ontwikkeling van een fistel. De ontsteking veroorzaakt de ingewanden tot vormen van littekenweefsel en abnormaal dik geworden. Deze verdikking en vervorming van de darmen kunnen leiden tot de vorming van maagzweren of zweren, aan de binnenkant voering van de darmen. Wanneer deze zweren dieper groeien, verklaart dat zij kunnen beginnen met de tunnel door de wand van de darm, vorming van een kloof of een tunnel die leidt tot wat weefsel naast de pijn, zoals de vagina, de blaas en de huid is, de nationale spijsvertering ziekten informatie Clearinghouse.

Abcessen

Abcessen, kleine besmette holtes gevuld met pus, zijn vaak gekoppeld aan fistels, met name fistels op het gebied van de anus of het rectum. Ongeveer 25 procent van de patiënten met de ziekte van Crohn zal ontwikkelen een fistel of abces op enig moment tijdens hun leven, verslagen van de ziekte van Crohn en Colitis Foundation of America. Anale abcessen gevolg van infectie van de kleine klieren in de anus. Ziekte van Crohn verhoogt het risico van besmetting van deze klieren, verklaart Jackson Siegelbaum Gastroenterology.

Zuig abcessen

In sommige gevallen zal een anorectale abces scheuren, waardoor de pus aan de afvoer uit. De besmette abces kan vervolgens omzetten in een pijnlijke of Ulcus, die kan verdiepen en uitgroeien tot een fistel, verklaart de Merck Manuals Online medische bibliotheek. Bij het vormen van een fistel van een anorectale abces, leidt het vaak tot de huid op de billen, meldt waardoor een opening leidt uit de anus uit het lichaam, de Amerikaanse maatschappij van dubbelpunt en rectale chirurgen.


gerelateerde artikelen