Anti-kanker kruiden

October 29

Anti-kanker kruiden

Overzicht

Er zijn tientallen kruiden die wordt gezegd dat het anti-kanker eigenschappen hebben, maar klinische studies over de doeltreffendheid ervan is beperkt. Praat met uw arts als u denkt kruiden toe te voegen aan uw dagelijkse inname te behandelen of voorkomen van kanker; Dit is vooral belangrijk als je op medicatie voor elke aandoening. Kruiden hebben een sterke invloed op, en de interactie met, voorschriftmedicijnen.

Saffraan

Anti-kanker kruiden

Saffraan is waarschijnlijk beter bekend als een specerij dan als een geneeskrachtig kruid, maar het is gebleken dat de anti-kanker eigenschappen. Een verslag van de "Experimentele biologie en geneeskunde" beweert dat saffraan de mogelijkheid om te voorkomen dat de ontwikkeling van heeft, en vertragen de groei van kankercellen en tumoren. Wanneer toegepast topicaal, kan saffraan helpen voorkomen dat de ontwikkeling van huidkanker.

Oldenlandia

Anti-kanker kruiden

Oldenlandia diffusa is een kruid dat Aziƫ, en is gebruikt voor duizenden jaren als een slang beet remedie. Het wordt nu beschouwd als een kruid tegen kanker. Een van de beste wetenschappelijke studies over oldenlandia van invloed op kanker wordt gepubliceerd in 2004 de kwestie van het "dagboek van Herbal farmacotherapie". Deze studie meldt dat oldenlandia werd getest tegen acht verschillende kanker celtypes, en daaruit bleek dat het was in staat om de groei van deze kankercellen te stoppen. Niet alleen heeft het stoppen met de groei van de kanker, het bevorderd ook de dood van de kankercellen. Onderzoekers concluderen dat oldenlandia kan een krachtig kruid tegen kanker.

Artemisia

Anti-kanker kruiden

Artemisia is ook bekend als "zoete alsem" en het jarenlang is gebruikt voor de behandeling van allerlei kwalen, van koorts, hoofdpijn, aan malaria. Memorial Sloan-Kettering Cancer Center in New York meldt dat het ook wordt gebruikt als een anti-kankerbehandeling. Het bevat een stof genaamd artemisinine, die is gevonden om de verspreiding van de kankercellen van de schildklier, en bevorderen de dood van de cel in longkanker.

Scutellaria

Anti-kanker kruiden

Scutellaria is een kruid dat is inheems in China en Korea. Een studie gepubliceerd in het februari 2007 nummer van "Fytotherapie onderzoek" rapporten die scutellaria neemt een actieve rol tegen kanker ongeacht welke stadium de kanker is in. Het verhindert de ontwikkeling van kankercellen, en voorkomt nieuwe kankercellen van vormen of ontwikkelen uit een bestaande tumor. Deze studie stelt dat scutellaria is bijzonder effectief tegen gynaecologische kankers.

Curcumine

Anti-kanker kruiden

Curcumine is van het kruid kurkuma en is een ander kruid dat is beter bekend als een specerij dan als een anti-kankerbehandeling. Een studie in de januari-februari-uitgave van "Anticancer onderzoek" blijkt echter dat als scutellaria, curcumine effectief is bij de behandeling van de verschillende fasen van kanker. Het is gevonden om te stoppen met de ontwikkeling van tumoren, evenals de tumorgroei en de verspreiding van de kankercellen naar andere delen van het lichaam. De studie meldt ook dat curcumine werd gegeven aan proefpersonen in een dosis tot 10 gram per dag met geen aanwijzingen van toxische effecten.


gerelateerde artikelen