Klassikale activiteiten die helpen verminderen Stress bij kinderen

November 2

Klassikale activiteiten die helpen verminderen Stress bij kinderen

Kinderen en volwassenen ervaren stress, oftewel de lichaamseigen reactie op ervaringen gedurende de dag. Vermindering van stress activiteiten in de klas leren kinderen hoe effectief omgaan met stress, die uit huis, school of sociale situaties voortvloeien kan. Didactische kids om stress helpt voorkomen hen destructief gedrag. U maakt ook een meer vrolijke sfeer in de klas, wanneer de studenten het gevoel meer ontspannen.

Muziek

Muziek kan invloed hebben op de stemming van kinderen. Volgens ouderschap, kan muziek verminderen stress en het gevoel van welzijn te verbeteren. Muziek afspelen terwijl de kinderen tekenen of werken als een ontspannen klas-omgeving wilt maken. Kies upbeat muziek met een sterk ritme voor een pauze van de klas. Moedigen de kinderen aan het dansen samen met de muziek te branden van de energie en verbetering van de stemming.

Sensorische tabellen

Vele preschool en vroege elementaire klaslokalen zijn een zintuiglijke tabel, die is een ondiep bad met benen, dat op de hoogte van het kind staat. Goedkope kunststof tubs werken net zo goed. Veel vulstoffen werken in een zintuiglijke tabel, met inbegrip van zand, rijst en water. Kinderen lopen hun handen door het materiaal voor een rustgevende zintuiglijke ervaring.

Fysieke activiteit

Pauzes overdag voor fysieke activiteit leren kinderen omgaan met stress op een gezonde manier. Leiden de studenten in een reeks van eenvoudige oefeningen, zoals jumping jacks of teen raakt. Volg de leider is een ander spel dat goed in de klas of omlaag de hallen werkt, zolang de klasse kunt blijf rustig. Een wandeling rond de speeltuin of school gronden biedt ook een fysieke activiteit pauze om te verminderen stress van de student.

Tekenen of schrijven

Tekenen en schrijven zijn twee opties voor het laten kinderen ontdekken de oorzaak van hun stress. Stimuleren van kinderen te trekken met betrekking tot hoe ze zich voelt of wat maakt ze het gevoel benadrukt. Algemene tekening en kunst activiteiten bieden ook spanningshulp voor kinderen. Als u liever schrijven, hebben de kinderen schrijven over hun dag en wat is ze stress veroorzaken.

Visualisatie

Visualisatie oefeningen leren kinderen om te veronderstellen ontspannen situaties te helpen verminderen stress niveaus. Kinderen moeten zitten in een comfortabele positie voor de visualisatie. Maak een kalmerende omgeving door uitschakelen van de lichten en praten in een rustgevende stem. Hebben de kinderen hun ogen dicht en foto van een scène die u beschrijft. De scène die u beschrijft, is afhankelijk van de leeftijd van de leerlingen en wat zij zou kunnen vinden ontspannen. De klassieke strand scène is een optie als u niet zeker waar bent te beginnen. Hebben de kinderen praten over de visualisatie techniek nadat het is gedaan.


gerelateerde artikelen