De bijwerkingen van siroop van de Ipecac

December 15

De bijwerkingen van siroop van de Ipecac

Siroop van de Ipecac, een braakmiddel, zorgt ervoor dat u te braken vanwege het irriterend effect op uw maag en haar vermogen om te leiden tot u te braken. Ipecac wordt meestal gebruikt om te laten braken vanwege de mogelijke inname van niet-bijtende Giffen. U moet volgen van dit medicijn met twee glazen water. Als braken niet binnen een half uur optreedt, herhaalt u de dosis. Hebt u nog geen resultaten, bellen met uw arts voor verdere instructies. Bijwerkingen kan gebeuren wanneer u dit medicijn neemt.

Maagkrampen

Maagkrampen kunnen optreden bij het gebruik van ipecac vanwege de stimulerende werking op het spijsverteringsstelsel. Maagkrampen kunnen ertoe leiden dat u wat pijn. Nadat u overgeven, kan een verwarming pad geplaatst op uw maag helpen ontspannen uw maag en darmen. De darmen kunnen aanscherpen omdat de geneeskunde het slijmvlies van uw darmen irriteert en veroorzaakt kramp in je maag.

Diarree

U wellicht gebruik maken van de badkamer vele malen vanwege Braakwortel. Uw ontlasting zal een waterige consistentie hebben. Diarree kan ook veroorzaken kramp in je buikstreek. U kan dit voor minstens een paar dagen na het nemen van deze medicament ervaart. Moet u om uit te rusten om te ontspannen uw darmen en maag. Als diarree ook ongemakkelijk wordt, mag u over-the-counter medicatie gebruiken om te helpen stoppen. Als de diarree ernstige u voelt, of als het blijft, met een arts over spreken. Sommige andere gezondheidsprobleem kan bestaan.

Slaperigheid

Elektrolyten zoals kalium, magnesium en natrium gaan verloren wanneer u overgeven. Dit verlies zal ertoe leiden dat u te voelen moe en wat rust nodig. Drinken van ginger ale en sportdranken zal helpen uw elektrolyten vervangen. U zult moeten om te genieten van uw vloeistoffen om te helpen uw maag en darmen blijven ontspannen. De fysieke handeling van het braken zelf kan u zwak en moe maken voor enige tijd daarna.

Moeite met ademhalen

Moeite met ademhalen is een ernstige bijwerking van ipecac en moet u onmiddellijk medische hulp inroepen als het zich voordoet. U moet bellen met uw arts voor een evaluatie en mogelijke behandeling, of als het voelt ernstige, krijgen naar uw lokale SEH voor hulp.


gerelateerde artikelen