De beste Fiber drankje Shake voor Weight Loss

March 31

De beste Fiber drankje Shake voor Weight Loss

Vezel is één van de weinig geheimen van gewichtsverlies. De belangrijkste structurele component van planten, vezel niet kan worden verteerd door het menselijk lichaam. Het primaire doel is het bulk toevoegen aan de inhoud van uw maag en het spijsverteringskanaal, die dingen bewegen helpt langs en houdt u regelmatig. Als een bonus, de extra bulk in je buik helpt u opvullen en houden u op de volledige gevoel, dus u kunt uw calorie-inname te beperken. Met een vezel-rijk schudden als snack of maaltijd vervanging elke dag gewoon misschien wel wat u wilt die extra ponden schuur.

Vezel- en gewichtsverlies

Vezel-rijk voedsel, zoals fruit, groenten en gehele korrels, de neiging om gezond en lage energiedichtheid of calorieën per gram. Het eten van veel lage-energie-dichte voedsel helpt u opvullen op minder calorieën zodat u kunt bepalen uw calorie-inname om gewicht te verliezen. Volgens een review gepubliceerd in "Nutrition" in maart 2005, is dieet Ary vezel inname omgekeerd gekoppeld aan lichaamsgewicht; mensen die meer vezels eten de neiging om minder wegen en minder lichaamsvet hebt.

Maaltijd-vervangende Shakes

Ter vervanging van één maaltijd kan per dag met een voedzaam, vezelrijk schudden u helpen creëren de calorie-tekort die nodig zijn voor gewichtsverlies. Om te verliezen van 1 tot 2 pond per week, die wordt beschouwd als een veilige en gezonde tarief van gewichtsverlies, moet u trim van 500 tot 1000 calorieën uit uw dagelijkse voeding. Als je normaal naar buiten voor de lunch met collega's en deelnemen aan 800 calorieën of meer, bespaart overslaan van de lunch uitje en zweepslagen van een fiber-rijke schok in de keuken op uw kantoor u 500 calorieën. Dat één verandering genoeg om te verliezen van 4 pond in een maand is.

Beste ingrediënten voor gezonde Shakes

Gezonde vezels-rijke maaltijd-vervangende shakes moeten bevatten een mix van complexe koolhydraten, maar liefst 200 calorieën, magere eiwitten en gezonde vetten. Hierdoor krijg je alle voedingsstoffen van een hele maaltijd. Kies een basis voor uw schudden zoals afgeroomde melk, amandel of rijstemelk of kokosmelk vetarme caloriearm-vloeistof. Voeg in uw vezel bronnen--bessen zijn een van de hoogste-vezel vruchten met 8 gram per kop. Lommerrijke Groenen zijn een andere goede bron van vezels en rijk aan vitaminen en mineralen. Gooi in een handvol van een milde groen zoals spinazie. Noten en zaden zijn andere vezel-rijk-toevoegingen die ook gezonde vetten en eiwitten bieden. Kiezen uit walnoten, amandelen en chia, vlas en sesam zaden. Wees creatief met aroma's van kaneel, pure cacaopoeder of verse muntblaadjes toe te voegen.

Kijk uit voor valkuilen

Het is raadzaam uw schudden om zelf te maken met gezonde ingrediënten van uw keuze. Winkel koopt shakes bevatten vaak grote doses van suiker en andere ongezonde ingrediënten. Zorg ervoor dat u niet saboteren jezelf het is gemakkelijk te laten meeslepen en gooi alles maar de keuken gootsteen in uw schudden, maar u kan het creëren van een calorie-bom. Vers fruit zal geven u alle de zoetheid die je nodig hebt zonder toevoeging van suiker, maar als je echt nodig een zoeter schudden hebt, voeg een druppel van stevia, een all-natuurlijke zoetstof.


gerelateerde artikelen