What to Wear voor Golf in de Winter

October 19

What to Wear voor Golf in de Winter

Terwijl de meeste golfers voor de lente en de zomer maanden wachten te raken van de Groenen, laat enkele fervente golfers niet koude temperaturen houden hen uit de cursus. De Amerikaanse Golf Association meldt dat terwijl vele golfbanen voor beperkte spelen openblijven, sommige cursussen tijdelijk "winter greens stellen" de permanente Groenen beschermen tegen schadelijke slijtage in de winter. Golfers moeten beschermen zich tegen winterweer ook door het dragen van warme kleding die flexibel genoeg is, dat het hun bereik van de beweging zal niet remmen.

Lagen

Zorg ervoor dat uw kleding laag wanneer golfen in de winter. Dragen aan de buitenkant, waterdicht, geïsoleerde jassen en broeken. De beste bovenkleding stukken zijn lichtgewicht genoeg holdingsvolumes niet omvangrijk--zodat u nog steeds gratis bereik van beweging beschikt voor al uw golf schommels-- maar warm genoeg om u te beschermen tegen de wind en de kou. Lang ondergoed stukken die elastisch genoeg om te gaan met u zijn ideaal voor de onderste laag. Zij moeten worden gemaakt van wol of een synthetische stof zoals polypropyleen--niet katoen--pit zweet en vocht uit de buurt van uw lichaam en houden de warmte.

Muts en handschoenen

Uw handen en hoofd verliezen lichaamswarmte snel wanneer u buiten in de kou bent. Om te blijven warm, Draag handschoenen en een hoed. Hier vindt u golfen handschoenen speciaal gemaakt voor koud weer. De beste winter-wear golf caps omvatten zowel een vizier en oor kleppen. De Professional Golfers' Association stelt ook met behulp van hand warmers tussen lijnen.

Schoenen en sokken

Kies een waterdichte golf schoen voor gebruik in de winter te beschermen je voeten en houd ze droog in ongunstige weersomstandigheden. Als alternatief voor waterdichte schoenen raadt DUTCHGOLF.nl golf laarzen. Deze high-top laarzen bieden volledige waterdichte bescherming met een rits afgesloten zodat u niet hoeft te maken over veters steeds nat en vuil. Welke optie u kiest, zorg ervoor dat het dragen van warme golf sokken--ideaal die gemaakt van een materiaal vocht-wicking te houden je voeten droog en comfortabel.

Zonnebrillen en zonnebrandcrème

Het is altijd raadzaam om te dragen zonnebril en zonnebrandcrème wanneer u bent golfen. Deze items zijn zo belangrijk in de winter als in de zomer. Je denkt misschien u kunt overslaan de zonnebrandcrème op koude, bewolkte dagen, maar dat is niet het geval. Zelfs in de winter kunt u een zonnebrand. Zorg ervoor dat uw tinten UVA/UVB bescherming bieden en uw zonnebrandcrème heet "UVA" te blokkeren alle schadelijke effecten van stralen van de zon.


gerelateerde artikelen