De belangrijkste redenen voor medische verzekering geweigerd

June 22

De belangrijkste redenen voor medische verzekering geweigerd

U wellicht geschrokken en gefrustreerd wanneer je ontdekken dat het medische of ziektekostenverzekering plan u heb onderzoek of de medische claim die u net hebt ingediend plotseling gedaald is. Begrip van de fundamentele redenen waarom een gezondheids- of medische verzekeraar weigeren kan ter dekking van u of uw behoeften kunnen u helpen betere keuzes te maken en extra opties te overwegen als het gaat om uw gezondheid en wellness, medische zorg. Hoewel medische gezondheid hervorming aan de gang is, kan het zijn jaren voordat u opties voor medische verzekering die voldoen aan alle scenario's en behoeften hebben.

Reeds bestaande aandoeningen

Sommige zorgverzekeraars zijn terughoudend om te verzekeren van individuen op zoek naar beleid en dekking als zij heb al gediagnostiseerd met wat staan bekend als reeds bestaande aandoeningen. Die voorwaarden kunnen omvatten, diabetes, chronische hart-en vaatziekten, AIDS of kanker. Deze voorwaarden staan bekend als met een hoog risico in de verzekeringsbranche, volgens Corpus verzekering. Zorgvuldig onderzoek uitsluitingen lijsten van grote zorg verzekeraars of vragen over hun uitsluitingen voor dekking voor het kiezen van een ziektekostenverzekering plan.

Pasgeboren geboorteafwijkingen

Pasgeborenen of zuigelingen zijn geboren of gediagnosticeerd met aangeboren afwijkingen zoals hart, longen, hersenen of bloedsomloop problemen misschien medische verzekering of gezondheid dekking te worden geweigerd. In dergelijke gevallen beweren sommige verzekeringsmaatschappijen dat baby's worden geboren met reeds bestaande aandoeningen, die hen van dekking, volgens het CBS News artikel "Pasgeboren met geboorteafwijking geweigerd dekking," CBS Nieuws Special Report, maart 26, 2010 uitsluiten.

Levensstijlen

Sommige verzekeringsmaatschappijen zal afnemen voor u als u deelnemen aan gevaarlijke activiteiten zoals een motorfiets stunt driver of een gewone bergbeklimmer. Beroepen en levensstijl of hobby's die potentieel gevaarlijk zijn, zoals extreme skiƫn of raceauto rijden, kunnen niet worden verzekerd door de traditionele medische verzekeringsmaatschappijen. Degenen die betrokken zijn bij de gewone levensstijlen zoals drinken of roken die zijn gediagnosticeerd met medische problemen die voortvloeien uit dergelijke levensstijl gewoonten kunnen ook worden geweigerd, volgens actie en roken op de gezondheid, ook bekend als ASH.org.

Electieve Procedures

Electieve procedures zijn niet nodig voor het behoud van gezondheid en wellness. Een voorbeeld van een electieve procedure is een borstvergroting. Deze soorten procedures zijn vrijwillige en worden meestal uitgevoerd om esthetische redenen, maar niet voor een medische noodzaak. Medische noodzaak wordt bepaald door Medicare een procedure of de dienst die aids lichaam functie, volgens Nancy Miller, schrijven voor "Arts nieuws." Wanneer in twijfel, krijgt u een certificaat van medische noodzaak van uw gezondheidszorg provider als u niet zeker weet dat een service zal worden gedekt, voordat u accepteert of akkoord gaan met de procedure of de behandeling.


gerelateerde artikelen