Versterking van terug verplaatst om te voorkomen dat de weduwe van bult

June 13

Versterking van terug verplaatst om te voorkomen dat de weduwe van bult

Weduwe van bult zal waarschijnlijk ontwikkelen als je zitten aan een Bureau de hele dag, heb lang haar, grote borsten, Draag schoenen met hoge hakken of als u uw borstspieren meer dan uw rugspieren traint. Deze voorwaarde gebogen-back kan ook ontwikkelen als uw borstspieren strak zijn en uw rugspieren zijn langwerpig, zoals in het geval van vele zwemmers. Integratie van oefeningen ter versterking van uw wervelkolom extensor en schouderblad-spieren zal u helpen voorkomen weduwe van bult.

Nek en de bovenste spier terug afwijkingen

Staren naar een scherm voor uur per dag met je armen voor je rek uw schouderblad spieren en verkort uw borst en de deltaspier spieren; Dit zorgt ervoor dat uw schouders om af te ronden vooruit, uiteindelijk zal leiden tot de weduwe van bult. Het gewicht van lang haar en grote borsten ook moge lijken minimal, na verloop van tijd dit extra gewicht zorgt ervoor dat de spinale extensoren van je nek om harder te werken om te houden van uw oren over je schouders. Uiteindelijk, deze spieren worden vermoeid en verlengd, bij te dragen tot een gebogen rug. Schoenen met hoge hakken dwingt uw bovenste terug naar posteriorly, kromme toe te voegen aan de weduwe van bult.

One-Arm Dumbbell rijen

One-arm dumbbell rijen gaan sterk uw rhomboideus spieren en de onderste helft van de musculus trapezius. Dit zijn de primaire spieren die je schouderbladen samen trekken, weduwe van bult voorkomen. Doe deze oefening door een halter te houden in je rechterhand dan positionering van uw linker knie en linkerhand ongeveer 2 voeten uit elkaar op een platte bank. Je billen uitsteken, zorgt ervoor dat uw rug en nek zijn in een rechte lijn. Contract uw schouderblad-spieren te trekken van de halter naar u, verhogen van uw elleboog iets voorbij je ribbenkast. Lager de halter met behulp van een 2 seconden tellen om terug te keren naar de beginpositie.

Zittende kabel Machine rijen

Zittende kabel rijen kunnen u uw rugspieren werken aan beide zijden van uw wervelkolom. Deze oefening versterkt ook je spieren rhomboid en trapezius. De hoogte van de zitplaats moet worden aangepast, zodat wanneer u trek de rij balken naar je, je handen in de buurt van uw oksels zijn. Doe deze oefening door grijpen de greepstangen en zittend op de stoel met je armen recht voor je. Het contract van uw rugspieren te trekken van de balken naar je 2 seconden ingedrukt. Terug naar de startpositie met behulp van een 2 tweede graaf en herhaal.

Overwegingen

Deze twee oefeningen in uw bovenlichaam trainingsprogramma opnemen. Als u enkel te trainen begint, uitvoeren drie sets van 15 herhalingen per oefening. Geleidelijk verhogen de weerstand die u gebruikt voor het doen van vier tot zes sets van zes tot 12 herhalingen per set. Variaties van deze oefeningen zoals één-arm kabel rijen in plaats van one-arm dumbbell rijen en naar voren gebogen T-bar rijen in plaats van zittende kabel rijen bevatten. Bovendien beschouwen stretching na uw borst en schouder trainingen om de aantrekkingskracht van deze spieren op uw rug en nek spieren, weduwe van bult vermijden.


gerelateerde artikelen