De voordelen van het gebruik van een stabiliteit bal als een stoel

April 18

De voordelen van het gebruik van een stabiliteit bal als een stoel

Een recente trend in office gebaseerde fitness geldt voor werknemers om op een stabiliteit bal in plaats van een stoel te zitten. Voorstanders stoepier dat dit u bouwen en uw core spieren werken helpen zal terwijl u werkt. Het is echter belangrijk om te bepalen of de voordelen van het gebruik van een stabiliteit bal als een stoel genoeg voor u om de overstap te maken.

Functie

Volgens «««MayoClinic.com kunnen met behulp van een stevig opgeblazen stabiliteit bal een manier om een beetje conditie integreren in uw dagelijkse routine. Zittend op een stabiliteit bal raadt u aan een betere houding en de kern kracht hebben. Het geeft u ook meer vrijheid van verkeer zoals u bent gezeten.

Voordelen

In een studie gedaan aan de State University of New York Buffalo, vonden de onderzoekers dat mensen die zat op stabiliteit ballen calorieverbruik 4.1 keer meer per uur dan degenen die in een stoel van het Bureau zat. Hoewel dit niet als veel klinkt, voegt het tot meer dan 160 extra calorieën verbrand per week en 640 extra calorieën verbrand per maand. 1 pond van vet met behulp van de standaardformule van 3500 calorieën verbrandt, dit komt neer op meer dan 2 kg vet per jaar voor een typische kantoor werknemer.

Overwegingen

Een studie uitgevoerd door Kelly Jo Baute, een onderzoeker in het laboratorium van de ergonomie van de Indiana Indiana University's School of Health, lichamelijke opvoeding en recreatie, vond dat met behulp van een stabiliteit bal als een stoel niet alleen beïnvloed de certificaathouder core spieren maar ook hun beenspieren. Wanneer de patiënten bereikt voor typische objecten op hun bureau, zoals een glas water of een nietmachine, de spieren in hun tegengestelde been, met inbegrip van de hamstrings en scheenbeen spieren, gecontracteerd.

Misvattingen

Veel mensen geloven dat het zitten op een stabiliteit bal hebt u een slechte terug kan helpen. Dr. Edward Laskowski, een fysische geneeskunde en revalidatie specialist met de Mayo Clinic, beweert echter dat dit niet waar is. In plaats daarvan raadt Dr. Laskowski dat mensen met een slechte rug een goed ingerichte ergonomische stoel kiezen ter ondersteuning van je rug.

Waarschuwing

Met behulp van een stabiliteit bal te veel te snel kan leiden tot letsel. Baute raadt aan dat u uw tijd op de bal langzaam om je spieren te gewend geraakt aan de positie opbouwen.


gerelateerde artikelen