Kanker Sore Remedies voor kinderen

June 20

Kanker Sore Remedies voor kinderen

Een zere kanker geneest meestal op eigen in een kwestie van dagen kan, maar het een pijnlijk ongemak voor een jongen die wacht op het om beter te krijgen. De mond Ulcus ontwikkelt vaak op de binnenkant van de wang of de tong, maar eten ongemakkelijk maken. Aften zijn niet besmettelijk, in tegenstelling tot koortsblaasjes, die blaren die meestal op de lippen verschijnen.

ZalfEen mengsel van gelijke delen water en waterstofperoxide op de zere schar en volg met een beetje melk van magnesia. Dit kan verminderen pijn en helpen bij het opruimen van de pijn, volgens KidsHealth. Een kleine hoeveelheid melk van magnesia Bette op de zere meerdere malen per dag verlicht pijn en versnelt de genezing, volgens Blue Cross Blue Shield of Massachusetts. Toepassen van een pasta van baking soda en water rechtstreeks op de pijn na de maaltijd helpt ook.

Mondwater

Kanker Sore Remedies voor kinderen

Mouthwashes met tetracycline helpen verminderen van pijn, bevordering van genezing en het voorkomen van bacteriële infecties in de zweren, volgens het nationale Instituut van tand- en craniofaciale onderzoek. Tetracycline is een recept, en het kan vlekken van de tanden van jonge kinderen. KidsHealth beveelt een zelfgemaakte mondwater met 2 ounces van waterstofperoxide en 2 ounces van water of 4 ounces van water, een theelepel zout en een theelepel baking soda. Spoel de mond viermaal per dag. Spoelen met een kopje warm water en een half-theelepel zout meerdere malen per dag kan ook helpen.

Over-the-Counter geneeskunde

Kanker Sore Remedies voor kinderen

Geneesmiddelen met waterstofperoxide en glycerine schoon en de zere jas terwijl het ongemak te verlichten. Geneesmiddelen met benzocaïne, menthol en eucalyptol kunnen herhaaldelijk worden toegepast. Ze kunnen veroorzaken sommige stekende aanvankelijk maar kan vervolgens verdoofd de pijn en helpen genezing. Benzocaïne vermindert de pijn en de duur van Aften, volgens het nationale Instituut van tand- en craniofaciale onderzoek.

Theezakjes

Kanker Sore Remedies voor kinderen

Natte zwarte thee zakjes op een zere brengen kan helpen, zegt KidsHealth. Zwarte thee bevat tannine, die verlicht de pijn en is gevonden in bepaalde medicijnen. Theezakjes hebben lange tijd gebruikt als home remedies voor tandpijn.

Zorg

Kanker Sore Remedies voor kinderen

Zorg ervoor dat uw kind vermijdt kruidig en zuur voedsel en chips, die een zere kanker irriteren kunnen, Blue Cross Blue Shield of Massachusetts adviseert. Uw kind moet gebruik van een tandenborstel met zachte haren en Vermijd tandpasta waarin natriumlaurylsulfaat, die zweren kan bevorderen.


gerelateerde artikelen