De beste anti-oxidanten voor je longen

February 26

De beste anti-oxidanten voor je longen

Overzicht

Je longen worden onder een in de buurt van constante aanvallen van vrije radicalen--afvallige moleculen die uw kwetsbare longkanker cellen vernietigen. Activiteit van de vrije radicalen verhoogt aanzienlijk als u roken of inademen van verontreinigende stoffen. Als vrije radicalen activiteit onverminderd voort duurt, kan het de DNA-schade die tot longkanker leidt veroorzaken. Antioxidanten zijn uw longkanker de enige verdediging tegen schade door vrije radicalen. Overwegen deze antioxidanten voor je longen te beperken van de schade door vrije radicalen.

Vitamine C

De beste anti-oxidanten voor je longen

Vitamine C is een krachtige antioxidant vitamine. Universiteit van Nottingham JR Britton rapporten in onderzoek gepubliceerd in het mei 2005 nummer van de "American Journal ademhalings en kritieke geneeskunde" dat steeds genoeg vitamine C belangrijk voor de totale Long werking is. Britton en zijn collega's ten opzichte van vitamine C-inname met de longfunctie in een groep van 2.600 volwassenen. Degenen die aten van hoge niveaus van vitamine C hadden 25 procent meer longfunctie dan degenen die niet genoeg eet. Volwassen mannen hebben 90 mg vitamine C per dag en volwassen vrouwen 75 mg per dag moeten, het Office van Dietary Supplements verslagen. Voedingsbronnen van vitamine C bevatten sinaasappels, broccoli, appels, bananen en bosbessen.

Vitamine E

De beste anti-oxidanten voor je longen

Vitamine E is een andere vitamine antioxidant. Deze vitamine niet alleen vrije radicalen direct bestrijdt, maar "oplaadt" de antioxidanten eromheen zodat ze een andere dag vechten kunnen. In dat dezelfde studie, bleek Britton dat mensen die voldoende vitamine E aten ook betere longfunctie. De Office van Dietary Supplements beveelt 15 mg van dagelijkse vitamine E per dag voor volwassenen mannen en vrouwen. Bronnen van vitamine E zijn plantaardige oliën, pinda's, walnoten, amandelen, mango's en tomaten.

Resveratrol

De beste anti-oxidanten voor je longen

Resveratrol is de krachtige antioxidant gevonden in rode wijn die verantwoordelijk voor het vermogen zijn kan om het risico van hart-en vaatziekten. Volgens Louise E. Donnelly van het Imperial College London, kan resveratrol gedeeltelijk omkeren de longschade en ontsteking veroorzaakt door roken. In een onderzoek gepubliceerd in het mei 2004 nummer van "Long cellulaire en moleculaire fysiologie", Donnelly gevonden dat resveratrol aanzienlijk verminderd ontsteking en bevorderd wanneer toegepast op longkanker cellen in proefbuizen genezing. Menselijke studies onderzoeken resveratrol consumptie en de gezondheid van de longen is echter niet gebeurd.

EGCG

De beste anti-oxidanten voor je longen

EGCG is de primaire antioxidant gevonden in groene thee. Volgens de BBC, kan groene thee consumptie smoker's longen beschermen tegen cellulaire schade. Zelfs onder mensen die niet roken, die ten minste één glas van groene thee per dag drinken hebben een lager risico op longkanker, de BBC wordt toegevoegd.


gerelateerde artikelen