Massagetechnieken voor een beschadigd ACL

October 7

Massagetechnieken voor een beschadigd ACL

Een beschadigde of gescheurde voorste cruciate ligament is een zeer pijnlijke aandoening waarin het ligament dat verbindt de dij been tot op het bot van het scheenbeen van je onderste been tranen en kan niet langer het stabiliseren van de knieschijf. Medische hulp is nodig voor een ACL verwondingen, evenals fysiotherapie. Een aspect van het fysieke herstel is massagetherapie.

Hoe massagetherapie kan helpen

Volgens de Mayo Clinic hebben massage therapie technieken het vermogen te beperken zwelling, verhoging van de omloop en gezamenlijke mobiliteit, als de daling van de goed pijn. Massagetherapie is over het algemeen door de medische gemeenschap als veilig beschouwd, en erkend als een effectieve aanvullende behandeling van veel chronische spier- en gewrichtsproblemen.

Hartklopping techniek

Met je been uitgestrekte en parallel aan de vloer, plaats de Midden en wijsvinger van elke hand aan weerszijden van de beschadigde knie ongeveer 1/2-duim omlaag van uw knieschijf. Wrijf het gebied in een kleine, stabiele cirkelvormige beweging voor 2 tot 3 minuten per keer. Dit zal helpen los te maken van de onbeschadigde pezen en ligamenten die te voor de gewonde ACL compenseren zijn. Deze techniek vermindert ook de vochtretentie in de knie.

Cross-wrijving op de Patella techniek

Deze massage techniek gaat om het creëren van milde wrijving op de frontale ligamenten van de knie. U moet een andere persoon om te helpen met deze techniek. Comfortabel zitten op de vloer of een ander plat oppervlak. Langzaam trek je gewonde knie omhoog richting je borst terwijl je voet plat op de grond. Zodra uw knie wordt gebogen in een natuurlijke positie, moet de andere persoon alle vier vingers van elke hand plaatsen aan beide zijden van je knie. Hebben hem plaats beide duimen net onder de voorzijde van uw knieschijf en toepassen van matige druk uitoefent. Beginnen met het verplaatsen van de duimen van links naar rechts gelijktijdig gedurende 1 minuut.

Broodje van de Massage

Voor deze techniek, zal u moeten gaan zitten op een stoel met je knieën gebogen. Zorgvuldig heffen van het been, dat de gewonde knie heeft en plaats je enkel op je goede knie. Positie van de palmen van je handen aan weerszijden van uw knie, en zachtjes Wikkel je vingers rond de voorkant van je knie, net boven uw shin. Beginnen je vingers neerwaarts glijden over de huid, en het doorsturen weer een rollende beweging maken met je handen. Ga verder met de training voor 2 tot 3 minuten.

Voorzorgsmaatregelen

Knie blessures zijn delicaat en gevoelig voor verdere beschadiging als niet correct behandeld. Als u hebben last van een nieuwe schade van welke aard ook, is het belangrijk om te spreken met een gekwalificeerde gezondheidswerker te komen met een goede cursus van behandeling van uw letsel.


gerelateerde artikelen