Alternatieven voor Anti-depressiva

October 6

Alternatieven voor Anti-depressiva

Antidepressiva zijn vaak de eerste lijn van defensie gebruikt bij de behandeling van depressie. Veel mensen voelen ongemakkelijk met recept medicatie voor een verscheidenheid van redenen, met inbegrip van betaalbaarheid en wariness over bijwerkingen, terwijl anderen kunnen willen verbeteren hun behandeling in combinatie met alternatieve benaderingen. Ongeacht wat de redenen zijn, is de belangstelling voor alternatieve geneeskunde verhogen en populair bij de behandeling van depressie. Onderzoek en studies worden weergegeven, aangevuld met positieve resultaten, dat sommige alternatieve behandelingen mogelijk nuttig bij de behandeling van depressie.

St. Janskruid

St. Janskruid is een kruid dat door geachte zenuwcellen in de hersenen werkt van serotonine geabsorbeerd. In de afgelopen 22 jaar, zijn er meer dan 30 klinische studies valideren dat St. Janskruid nuttig zijn kan bij de behandeling van depressie. De eigenschap active van het kruid is hypericine, die lijkt te remmen van monoamino-oxidase, de chemische meest vaak in verband gebracht met depressie.

S-Adenosylmethionine (zelfde)

S-Adenosylmethionine gewoon bekend als Sam-e (uitgesproken als "sammy") is niet een natuurlijke kruidensupplement maar een samengestelde geproduceerd door ons lichaam. Deze verbinding staat bekend als methionine, een aminozuur dat invloed op de stemming-verbeterende chemische stoffen in de hersenen, zoals serotonine. Studies in Rome suggereren dat Sam-e "superieur" aan placebos werd bij de behandeling van depressie. De kosten voor Sam-e in de Verenigde Staten beschouwd als een nadeel voor sommige mensen.

Oefening

Alternatieven voor Anti-depressiva

Onderzoek in de Mayo Clinic blijkt dat oefening beduidend de symptomen van depressie kan verbeteren. Er wordt gedacht dat oefening stemming-verbeterende neurotransmitters in de hersenen verhoogt. Men gelooft dat sinds depressie kan spiraal in lethargie en hulpeloosheid, oefening kan mensen motiveren en meer energie te maken terwijl het verbeteren van de motivatie en positieve eigenwaarde. Symptomen van depressie kunnen worden verbeterd door zo weinig als 15 minuten per dag vier tot vijf keer per week.

5-Hydroxytryptophan (5-HTP)

Veel mensen ervaren vrijstelling van milde tot matige depressie met behulp van het supplement 5-Hydroxytryptophan (5-HTP). Het aminozuur tryptofaan omgezet in 5-HTP en wordt vervolgens omgezet in serotonine, een belangrijke hersenen chemische die stemmingen beïnvloedt. Wanneer er een tekort in serotonineniveaus, kan depressie optreden. 5-HTP kan serotonine verhogen en helpen verlichten van de symptomen van depressie.

Omega-3 vetzuur

Alternatieven voor Anti-depressiva

De hersenen bestaat voor 60 procent vetten en deel van de hersenen vet bestaat uit docosahexanoic (DHA) die een belangrijk onderdeel van omega-3 vetzuur. Deze vetzuren kunnen niet worden geproduceerd door het lichaam en kan worden verkregen via voeding of supplementen. Omega-3 vetzuren worden verondersteld om te helpen houden van de hersenen verkeer patroon soepel en stabiliseren van de stemmingen. Deze vetzuren helpt serotonine productie, dat is wat bepaalde antidepressiva doen. Dit, beurtelings, kan helpen bij het verheffen van de stemming en sommige mensen met een milde tot matige depressie kan steun.


gerelateerde artikelen