Goede verzorging voor mannen

May 17

Goede verzorging voor mannen

Conventionele wijsheid is dat mannen niet over veel tools en technieken die steun goede grooming gewoonten. Dat begrip is een mythe geworden als moderne mannen meer interesse in persoonlijke onderhoud tonen en de producten en praktijken die hen kunnen helpen een verse en gepolijst beeld presenteren. Het is geen ijdelheid-het is elementaire hygiëne die zelfvertrouwen kan stimuleren.

Beste gezicht naar voren

Je gezicht wassen in de ochtend en avond, en onmiddellijk na het krijgt bezwete, aangezien transpiratie kan de huid irriteren. Gebruik nonsoap staven of vloeibare reinigingsmiddelen geformuleerd voor het gezicht en uw huidtype. De eerste stap is te spatten je gezicht 30 keer met warm water, een techniek voorgeschreven door wereldberoemde Hongaarse dermatoloog Erno Laszlo, stimuleren afschilfering, de omloop en de collageenproductie. Na het toepassen van reinigingsmiddel in cirkelvormige bewegingen met je vingertoppen, weer afspoelen met spatten en toepassen van een nonalcohol toner te scherpen poriën en pH van de huid in evenwicht te brengen. Dan, breng een vochtinbrengende crème met zonnebrandcrème. Een oogcrème toe te voegen aan uw regime begin in uw midden - tot laat-20s kunt langzaam tekenen van zichtbare veroudering. Herhaal de regime 's avonds de dag moisturizer vervangen door een nachtcrème reparatie of serum. Eenmaal per week, gebruik een zachte gezicht scrub of een hydraterende of deep-nareiniging masker. Krijg zo nu en dan een professionele gezichtsbehandeling voor meer gespecialiseerde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Effectieve baden en douchen

Routine reiniging van het lichaam is belangrijk. Hoewel douches sneller zijn, zijn occasionele Baden goed omdat het lichaam onder te dompelen en inweken voor een diepere reiniging zorgen kunnen. In beide gevallen is warm water best omdat extreme koude of warme huid kan traumatiseren. Douchen of zwemmen vaak deshydrateert huid en sleepstukken van het lichaam van natuurlijke defensieve oliën. Gebruik van reinigende bars en bad gels met hydraterende ingrediënten, en laat het product zitten op uw huid voor een paar ogenblikken in plaats van het snel spoelen af. Voor diepere reinigende en exfoliërende, af en toe gebruik van een body scrub bevat die huidvriendelijke natuurlijke ingrediënten zoals citrus en kruid oliën en gemalen noten en zaden. Body lotions en crèmes toegepast na een bad of douche kan helpen zegel vocht in de huid.

Slimme scheren

Scheren niet alleen haar trim-het exfoliates daarbij helpen om de huid soepeler en zachter. Nat scheren kan is over het algemeen gezonder zijn voor de huid en een nauwere trim dan elektrisch scheren. Ten eerste was de gebieden die mogen worden geschoren om te verwijderen vuil en verzachten van de haren voor gemakkelijker verwijderen. Het toepassen van een warme, vochtige handdoek om te verzachten haren op gebieden te worden geschoren. Voorbehandeling gebieden met een pre shave olie hebt u zeer droge huid of bepaalde problemen scheren. Toepassen van scheerschuim, plakken of gel, laat het doordringen voor ongeveer een minuut, en dan scheren in korte lijnen in de richting van de haargroei, spoelen van het scheermes tussen slagen. Ten slotte spoel je huid met warm water afkoelen en vervolgens toepassen huid-voedende en beschermende aftershave producten zoals een serum of een vochtinbrengende crème met zonnebrandcrème. Niet scheren met saaie bladen, die leiden ongelijke ontharing en huid schade tot kunnen.

Behoud van haren, nagels

Als huid produceert haar natuurlijke oliën die helpen de gezondheid te bevorderen. Vermijd dagelijks wassen. Overshampooing kan haar beschadigen door het drogen van het en de hoofdhuid, vertragen de groei; overmatige airconditioning kunt haar plat maken. Producten geformuleerd voor uw haartype en gebruik spaarzaam gebruiken. Een occasionele haar masker kan dieper hydratatie bieden. Houden van uw haar keurig getrimd en professioneel onderhouden kleur banen of kunstmatige verbeteringen. Haren neus en oor moeten altijd terug worden afgesneden. Professionele manicures en pedicures zijn leuk, maar u niet nodig om gezond en aantrekkelijk handen en voeten. Zo vaak als nodig, grondig schrobben met warm water en zeep wassen van handen en voeten. Lotion handen en voeten dagelijks, en gebruik een voet poeder als je voeten de neiging om onwelriekend worden. Trim en bestand nagels regelmatig om hen te houden van het krijgen van te lang en te elimineren chips en haken en ogen. Als je nagelriemen en nagel bedden extreem droge zijn, kunt een cuticula olie of crème ze hydrateren.

Gezonde mond, frisse adem

Poets je tanden elke ochtend en avond. Het is ook een goede gewoonte om borstel na maaltijden en floss dagelijks, omdat voedseldeeltjes en bacteriën bijdragen kunnen tot het tandvlees ziekte en tand verval en verlies. Schraap je tong te verwijderen bacteriën die leven en broeden op het, met behulp van de kant van uw tandenborstel of een tandheelkundige schrapen tool die u over de toonbank kopen kunt. Spoelen met een antimicrobiële of fluoride mondwater frist adem en kan helpen verjagen extra bacteriën en voedseldeeltjes en voorkomen van vorming van tandplak. Als u uw tanden gekleurd of vergeling, kunt u overwegen een over-the-counter whitener of professional whitening behandelingen.

Goed ruiken

Transpiratie is een van de lichaamseigen mechanismen voor het verwijderen van afval. Oksel zweet, echter meestal onaangenaam ruikt en lelijke en pijnlijke natte vlekken op shirts kan veroorzaken. Als je geneigd om zware oksel zweten bent, kunt u overwegen met behulp van anti-transpiranten, welke blokken zweet. Deodorant maskeren de geur, maar nog steeds toestaan transpireren en deodorant-anti-transpiranten voorkomen dat beide. Het dragen van een T-shirt kunt absorptie van oksel zweet en kunt voorkomen dat het steeds zichtbaar via uw bovenste shirt. De finishing touch aan elke grooming regime is toepassing van Keulen. Gebruik spaarzaam, zoals teveel kan worden offensief aan anderen. Als uw geur een spray is, is een goede vuistregel om spray eenmaal in de lucht op het niveau van de borst en wandelen in de spray voor het aankleden. Onthoud altijd dat Keulen nooit een substituut voor zwemwater of deodorant is.


gerelateerde artikelen